Onsdag

Hello,

Shit vad mycket märkliga låtar man får på hjärnan när man är förälder. Hitte på-låtar, barnlåtar man inte kan rätt text på, gamla dängor man börjar sjunga för att man typ badar bebisen – börjar tänka på bandet Aqua – kollar på bebin och börjar sjunga ”YOURE A BARBIE GIRL IN A BARBIE WOOORLD” medan man gör piruetter och han plaskar med händerna i vattnet av glädje.

Livet före barn och livet efter barn – så stor skillnad att man inte förstår det själv förrän det händer en. Det bästa är att det är väldigt roligt att ha barn! Man liksom dansar, sjunger, skojar och busar flera timmar om dagen. Dante har en gåstol som han ÄLSKAR och han har äntligen lärt sig styra med den, så mest populära leken här hemma är att han jagar mig runt i lägenheten tills jag plötsligt vänder mig och tar honom och pussar sönder honom i armhålorna (han är jättekittlig haha).

Han är ju inte en liten bebis längre, utan börjar mer och mer bli ett barn, så lekandet har tagit nya nivåer vilket passar både mig och D. D är en riktig clown och jag älskar att leka när jag tillåter mig själv. Det var yogan som lärde mig att våga leka trots att jag är vuxen, sen lärde Chloé mig det, och nu lär mig Dante det varje dag. Så om någon undrar hur vi får dagarna att gå här hemma, så är svaret enkelt – vi leker.

Men ja, lite jobbigt är det ju att leka när man är sjuk och sitter i karantän, haha… så när klockan slår 19 och han somnar för kvällen är det en riktigt trött och skör morsa som kryper upp i soffan. Som tur är så är båda killarna friska nu så D tar det stora lasset med lilleman och jag vilar så mycket som jag kan. Idag känns det lite bättre så jag hoppas att det fortsätter åt det hållet och inte blir värre igen.

Nu blir det Sveriges Mästerkock för barn och något snack. Puss!

Jag publicerade den här bilden på min Instagram igår men den kommer här också, bara för att man blir så glad av en bebis som lärt sig göra pussmun ♥

  1. Alltså vilken jäkla cool unge! När min systerdotter var runt ett och ett halvt år så somnade hon enbart när man sjöng för henne. Så när jag passade henne var det bara till att efterfölja men jag är inte känd för att kunna låttexter så när fantasin tog slut så sjöng jag NATIONALSÅNGEN haha

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi