Påsk-veckan: påskägg, hemleveranser och såpbubblor

Här kommer påsken i ett gäng bilder. De är inte i ordning för jag har ärligt talat inte koll på vilken dag som är vilken… som ni vet har påskveckan varit sjukvecka för oss, jag och Dante var friska fram till helgen och sen blev Dante dålig först, därefter jag. Nu är killarna friska och jag hoppas att jag är på bättringsvägen snart!

Anyway, eftersom vi var sjuka har vi inte lämnat hemmet. Men har blivit så bortskämda ändå, fan vad tacksam jag är över vänner och familj.

Bosse kom över med ett påskägg till Dante i veckan – där i låg bland annat såpbubblor som vi blåste på balkongen – de gjorde succé!

D har trots sjukdom som vanligt lagat massa god och nyttig mat till oss. Vet ingen som lyckas laga så god mat utan att någonsin ha i grädde, creme fraiche och knappt någon sås… han kan han. Här var en kyckling med svampsås och kokt potatis med en ruccolasallad vid sidan av. Mums! (Tallrikar här)

Efter maten har jag ätit raw food-glass i strut. Choklad och salted caramel 🙂

Jag och Dante har hängt på balkongen en timme om dagen. Sådär-mysigt när molnen varit framme men riktigt mysigt när solen lyst och fåglarna kvittrat <3 Ska fixa i ordning balkongen när sjukdomen är över! Hade på mig min favorittröja som ni hittar här, och hittade en liknande overall som Dante har på 50% här!

Svärisarna har lämnat mat utanför dörren åt oss. Den här persiska rätten med kyckling är sååå jävla god. Persisk mat är livet.

En dag jobbade jag, så satte på smink och skjorta för att ha videomöten och fota ett samarbete. Dante hade på sig en prickig body, liknande finns här.

Och så har vi kollat på andra säsongen av Eagles på kvällarna. Det är min älskade Hamilton som varit med och skrivit den. Är så stolt??? Vilken grej. Hon är verkligen född till att göra det här. Grät i sista avsnittet.

Alla i familjen har fått påskpresenter av olika slag. Jag fick en morgonrock och ögonmask från By Malina i världens vårigaste mönster. Den har jag haft på mig hela helgen för att känna mig lite fräschare (välbehövligt!).

Frukost – höjdpunkten på dagen. Lillis är på sitt bästa humör, kaffet smakar ljuvligt och solens strålar har börjat leta sig in i lägenheten.

I torsdags beställde jag hem påskfrukost till oss från Brekkie som jag beställt frukost och brunch från tidigare när jag typ har möten eller vänner över hemma, perfekt att beställa hem frukost då! Det kom massa goda grejer och gjorde faktiskt att påskkänslan infann sig. Liknande karaff här!

Mamma och pappa kom med påsklunch i söndags. På de små lådorna hade de skrivit ”hemligt 1” och ”hemligt 2” och så ”dolce” i den sista lådan… alltså efterrätt 🙂

De hade packat ner världens påsklunch till oss. Jag är en sucker för påskmat/julmat/midsommarmat, både för att det är gott men också för att det symboliserar högtid och tid med familj för mig. Att man har trevligt och umgås. Så det värmde i hjärtat att få hem den här goda, fina lunchen även om vi inte kan vara tillsammans. Sen skrapade vi triss med varandra över FaceTime och fikade, men Dante bara gnällde så det blev en kort session <3

Det var den hemma-veckan. Hoppas att ni haft en fin påsk trots omständigheterna. PUSS!

  1. Åååh älskar oxå Eagles! Sån jävla bra serie och kul att man såg Hamilton skymta förbi där som radiopratare. Grät oxå som en tok till sista avsnittet, vill ha en tredje säsong nu!!
    Krya på er ❤️

  2. D verkar laga så himla göttig mat! ? Och, jag behöver tips på såser utan grädde/creme fraiche – kan du inte övertala D att dela med sig av recept? Kram!

    1. Han är verkligen duktig på det! Ja jag ska, det är faktiskt jag som glömmer dumt nog… puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi