Myskläder, serietips och glow

Rastlös? Don’t you worry child… här kommer några favoritartiklar från FORNI senaste veckan ♥

Håll stilen hemma med dessa snygga myskläder

Vill du känna dig piffig men ändå vara bekväm nu när vi spenderar mycket tid hemma så är detta artikeln för dig. Här finns så många fina plagg perfekta att ha på sig i hemmet!

Tips på 22 TV-serier att se baserat på de du redan älskar

I desperat behov av underhållning? Då kan du se vilka serier som passar dig med tanke på de du redan gillar. Perfekt att ha seriemaraton dagar som dessa.

Monthly Pics: April

Om du har missat vår artikel-serie Monthly Pics på FORNI så borde du läsa den nu! Varje månad väljer redaktörerna ut deras favoriter för månaden, vilket betyder en massa inspiration!

Tre outfits under 1200kr

Att vilja byta ut sin garderob för så lite pengar som möjligt låter som ett drömscenario. Men i denna artikeln verkar faktiskt drömmar gå i uppfyllelse. Inspireras av tre magsiska outfits som inte kostar skjortan.

Mina favoritprodukter för ett riktigt glow

Om du vill gå loss på att skaffa en riktigt grym sminkrutin nu när du har lite extra tid så ska du läsa denna artikeln. Här finns massa bra tips för att få din hud att se riktigt glowy ut!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi