Något att ha på sig i hemma-tider

Nu när jag är hemma mer än vanligt ökar mitt sug efter den perfekta hemma-garderoben. Det suget började växa när jag blev mamma för då ökade hemmatiden med typ 80% över en natt. Därför tillåter jag mig själv att lägga lite extra på hemmakläderna. När jag ammade bodde jag i en amningspyjamas som var det skönaste jag någonsin haft på mig och när jag slutade amma… fortsatte jag använda pyjamasen.

Tills jag igår satte på mig den och förskräckt såg mig själv i spegeln. WTF. Synen var värre än den när man lever i ett par smutsiga, gråa, urtvättade, noppriga mjukisar med mudd nertill (sorry men det är det värsta jag vet haha!). Då insåg jag att nej, nu är det skärpning. Snyggt och skönt måste gå att ordna.

Rensade garderoben efter det och la undan alla amningskläder :)))

Jag har ett kashmirset som jag brukar ha hemma och sen två set i tunnare stickat som jag har när det är lite varmare. Men hade veeerkligen velat ha ett set som är långärmat och långbyxor men ändå i tunt material och suuuperskönt. Stort plus om det är mörkt så man inte ser chokladfläckar och det får inte sitta åt någonstans!

SÅ med det sagt, hur fin var inte den här pyjamasen? Okej fjädrar är kanske inte så praktiskt och kanske inte så smart att köpa en pyjamas för nästan 3000kr men ändå..

Klickade i alla fall hem ett par nya inneskor eftersom jag slitit ut nästan alla mina tofflor. Sköna OCH fina – win!

Nu ska jag se klart Wahlgrens Värld och äta upp min kaka. D är borta ikväll så jag har ensamkväll, riktigt mysigt och välbehövligt. Puss!

  1. Tips om man är okej med en lite mer “cool” och sportig stil (kanske inte din stil Forni som är lite mer elegant/ladylike 🙂 – Calvin Kleins matchande pyjamas/hemmaset. Så fina och sköna.

  2. Blev mamma för två månader sen och har också börjat unna mig fina hemmakläder och även mer inom träningskläder (att ha när man promenerar typ) och casual kläder. De finare blusarna och kjolarna åker nog inte fram förrän det vankas party eller jobb.

  3. Åh älskar pyjamasen! Du kanske redan har koll på detta, men jag måste ändå tipsa om Zaras loungewear collection, de har väldigt mycket fina hemmakläder :))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi