Corona-status och fredagens outfit

Klänning från Custummade, väska från Chloé, stövlar från Jimmy Choo (som nu är på rea!)

God morgon snäckor!

Första timmen på kontoret gick åt till att avhandla Corona-situationen. Vi tar den seriöst utan att gripas av panik och har bestämt oss för att vi försöker att hålla oss borta från större folksamlingar, är noggranna med rengöring och handsprit (såklart) samt att alla i teamet har tillåtelse att jobba hemifrån så mycket de vill under dessa veckor. Vi undviker personer som vistas i riskområden och de som har haft resor inbokat har avbokat dem. Jag hoppas att vi kommer få mer riktlinjer kring hur vi ska hantera situationen så att man vet om man ska fortsätta vistas ute eller om vi ska börja jobba hemma på heltid… det är svårt att veta hur man ska hantera sånt här tycker jag men det enda jag är helt säker på är att man inte ska vara nonchalant eller arrogant kring Corona. Det dör absolut fler människor i andra sjukdomar och bara i vanlig influensa, men det är ingen anledning till att sprida en helt ny smitta i onödan. Varför ska vi människor dra på oss ännu en sjukdom? Onödigt och det är värt att ta situationen på allvar.

Anyway, jag ska hoppa in i min mejl nu men ville bara visa upp fredagens outfit. Jag har en ny klänning från Custummade och kände mig sååå fin i den. Helt klart en ny favorit och jag kommer nog använda den massor i vår med skinnjacka och boots. Mmm… vår!

  1. Usch tycker också det är så jobbigt att inte veta hur man ska agera. Måste vara så skönt att du slipper ta tunnelbana till jobbet! Där jag jobbar har vi koll på varandra och om någon varit sjuk eller rest till ett riskområde, så där känns det ändå okej att vara. Men att ta sig dit alltså… Inte kul. Jobbar hemma så mycket det går just nu! Hur är det med dina släktingar i Italien?

  2. Från en som jobbar inom sjukvården, här är de riktlinjer vi fått: tvätta händer med tvål och vatten (!!!) (handsprit är komplement om man inte har tillgång), nys och hosta i armveck, undvik sociala kontakter/tillställningar med misstänkt smitta.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi