Hemma

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Freska

Jag har använt samma städbolag i flera år och det är Freska! Ni som hängt med ett tag kanske minns att jag gjorde ett samarbete med dem när de började städa hos mig för ett par år sedan? Jag är i alla fall så nöjd med deras tjänster och ville bara tipsa vidare om dem för er!

Jag älskar att det är samma person som kommer hem till en även om det är ett stort bolag med mycket personal. Om det är någon annan som ska komma pga sjukdom eller dylikt så ringer alltid Freska och berättar det innan och om något har råkat gå sönder har det blivit ersatt direkt efter.

Vi har haft Kristina som har städat hos oss länge nu och har verkligen blivit bekväma med varandra under de här åren. Att bli gravid och sen få barn gör ju att man kommer väldigt nära eftersom jag inte alltid har tagit mig ut när hon har varit hemma hos oss. Kristina var hemma hos oss samma dag som vi åkte till BB (!), hon kom in när jag stod och tog värkar i köket och när vi kom hem några timmar senare ropade jag glatt ”Värkarna är tätare nu, jag tror att vi åker in ikväll!”. Hon tyckte jag var galen som höll humöret uppe och efteråt skrattade vi åt hur sjukt det var att jag drog iväg hemifrån i flera timmar medan värkarbetet var igång bara för att få tiden att gå…

Anyway, lite irrelevant sidospår, men till saken hör att jag är väldigt tacksam över Kristina och Freskas tjänster och rekommenderar dem varmt vidare.

De lämnar alltid ett handskrivet vykort bakom sig när de går, man kan boka tider enkelt online och så får man alltid hotell-känsla av sitt hem när man kommer hem igen. Fint att hjälpa människor att tycka lite extra om sina hem, speciellt människor som precis blivit förändrar och lever i kaos under veckans övriga dagar.

Om ni vill läsa mer om Freska kan ni göra det här!

  1. Å silket bra tips, letar efter ny städfirma då jag inte är nöjd med min nuvarande. Bor dock i Göteborg och ser att dom inte är verksamma här. Vet du om det är något dom har planer på? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi