WEEKLY PLANS

Gud vad skönt det var att skriva av mig lite imorse. Bloggen är verkligen en form av terapi och att vistas i ett tryggt community av kvinnor är fan det bästa som finns när man känner sig skakig.

Jag hoppas att det här bli en riktigt mysig vecka, jag har försökt boka in lagom med saker som ger energi. Man kan ju inte styra över allt men jag har gjort mitt bästa.

Såhär ser veckan ut:

Måndag: Heldag på kontoret, möte med mina favoriter på Maria Nila, träna.
Tisdag: Buskul med alla bebisar och kompisar följt av lunch. Sen ska jag fixa ögonfransarna och gå till min psykolog.
Onsdag: Jag och Dantis ska äta lunch med Jossan! På eftermiddagen ska jag på en ansiktsbehandling jag har längtat efter.
Torsdag: Produktionsdag med NIVEA hela dagen!
Fredag: Möte med en inredningsarkitekt som ska hjälpa oss att få till sista touchen i lägenheten. Sen ska jag förbi By Timo och spana in deras vårkollektion innan jag och William ska äta fredagslunch och dricka ett glas vin. Det ser jag fram emot – tid med en vän som ger energi.

Såhär ser jag ut idag! Tröjan från Soft Goat (annonslänk!) är min nya favorittröja. Jag vill ha den på mig varje dag och det är den enda jag varvar med min egen-designade kashmirtröja. Jeansen är från Acne och bootsen från Flattered (nu på rea!).

Efter min Capsule Wardrobe-utmaning bestämde jag mig för att göra ännu en rensning så i april åker massa grejer ut i min Sellpy-butik! Vissa grejer är för stora nu när jag gått tillbaka till den storleken jag hade innan graviditeten. Medan andra saker är för små eftersom kroppen ändrat form på visst sätt. Så jag ska prova igenom allt och göra mig av med det som inte längre sitter bra. Att ha en bekväm garderob är fan lika viktigt som att ha en snygg.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi