Semlor, jeans och pizza

En väldigt lugn helg resulterade i väldigt få bilder. I fredags var jag på kontoret hela eftermiddagen, vi fikade med semlor och lyssnade på musik fram tills att klockan slog 17 då alla promenerade hem på varsitt håll.

När jag kom hem åt jag persiskt till middag och sen blev det inte så mycket mer av den kvällen.

I lördags var vi hemma hela dagen förutom en långpromenad. Jag har inte kunnat ha så många av mina byxor sen innan graviditeten men nu äntligen passar de flesta så i helgen åkte dessa efterlängtade favvojeans på!

När kvällen kom gick vi bort till en ny pizzeria för att plocka hem pizza.

Den var helt okej men ingenting speciellt. Till det drack vi ett vin från 2013 (året vi träffades 🙂 och efter middagen kollade vi på en film. Mysig kväll.

I söndags blev det bananpannkakor till frukost!

Sen tvättade jag hela dagen…

På kvällen kom Linn och Mattias över på söndagsmiddag. Sjukt välbehövligt efter en extremlugn helg. Gud jag behöver verkligen lite mer fart på helgerna för att inte bli rastlös, haha! Mattias är likadan som mig medan Linn och Damon njuter mer av ett lugnare tempo.

Damon lagade så god 3-rätters: pil pil till förrätt, kyckling med pesto, grönkålssallad och svartris till varmrätt och så gjorde jag bananpannkakor med hallonsylt till efterrätt. Mums!

De hade med en försenad julklapp till Dante också. Fina kompisar man har som tänker på ens bebis och saknar honom och älskar honom. Känner mig väldigt rörd över det.

  1. Åh, önskar mig mer bilder såsom tvättstuga bilden:) verkligheten liksom.. Jag vet att den finns för alla, men det är ändå så konstigt befriande att se:)

  2. Hej Michaela! Jag undrar om du kan ta upp denna fråga (om du vill svara på den såklart) i nästa veckors ”Frågor med Forni” 🙂

    Jag undrar hur D funkar gällande komplimanger och kärleksförklaringar? Kan han skriva något spontant sms med en fin kärleksförklaring när du är på jobbet eller ta tag i dig spontant och säga något fint? Förstår att det kanske har hänt (händer förhoppningsvis alla i ett förhållande då och då) någon gång men jag menar om det hör till vanligheterna? Jag har för mig att du skrev förr att han knappt la märke till om du köpt en ny klänning medan du hade andra manliga vänner som såg det direkt.

    Jag frågar eftersom att min kille är precis så. Han är riktigt dålig på att ge komplimanger, ibland kan jag klä upp mig till tänderna och knappt få ett ”vad vacker du är” – det händer liksom inte. Spontana kärlensförklaringar sker liksom inte inte heller. När jag har tagit upp det med honom så säger han endast att det inte är så han är.

    Så 1. Är D sån och om inte, har du kunnat kommunicera det med honom och fått bra respons?
    2. Har du tips på vad jag kan göra?

    Eller någon annan här i kommentarsfältet <3

    Kram!

  3. Snygga jeans! Kan inte du berätta hur du gjort för att komma i form igen? Jag har ett barn som snart är 1! och fortfarande passar inte mina vanliga kläder. Så tråkigt 🙁
    Har fastnat i en dålig spiral där jag äter socker varje dag, både för att man är så sjukt trött jämt och också för att ge en trökig hemmadag lite vardagsglädje. Men fattar ju att jag bara mår sämre av det egentligen

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi