Babysim, utekväll och björnrumpa

Hej helgen!

I fredags gick vi på vårt första babysim. Dante var galet taggad i nya ”badbyxor” från Geggamoja.

Efter simmet somnade bebisarna på en sekund så då gick jag och Bosse till Klang för att äta lunch.

Sen gick vi och fikade och då satt Dante och August såhär i typ 10 minuter, första gången Dante interagerar med en bebis såhär mycket haha.

När kvällen kom badade vi, smörja in oss, åt gröt och lekte hemma innan D kom hem från sin aw och det var dags för mig att piffa mig för kvällen.

Tadaaa! Hade en tjejmiddag inbokad och var så peppad. Kul när man lyckas boka spontana middagar.

Här var mitt gäng: Sofia, Amanda, Steffi och Emma

Vi började med en drink på Nobis!

Sen blev det en lång middag på Milles med massa prat om livet, god mat och drinkar… och kanske en hotshot eller två :)))

Efter middagen gick vi till Ciccios för drinkar och sen dans på Bergmans innan jag hoppade in i en taxi strax efter 02. Mötte Daniel i porten som hade haft killkväll uppe hos oss, mysigt att komma hem när killarna är vakna!

Dagen efter var jag bakis, det kostar på att ha kul, men myste loss rejält och mådde bättre efter några timmar.

Mina föräldrar kom för att hjälpa oss med massa montering i lägenheten! Vi beställde mat från Favo till lunch, p e r f e k t bakislunch.

När Dantes nya säng var uppmonterad, saker på väggarna uppspikade och nya mattan på plats var vi alla väldigt trötta. Jag nattade Dante och fick sånt kärleksrus av att ligga bredvid honom medan han somnade in, mmm.

Sen blev det Mello och så hade jag världens magkramp, typiskt, jag som hade köpt massa snacks.

I söndags blev det gröt till frukost medan solen sken in.

Lek i gymmet på förmiddagen. Björnrumpan <3

Dantes outfit kommer från Lindex, fick den i julklapp, så söt visst!

Vi gick ut i det härliga vädret och stötte på Danni och Vienna. Sysslingarna!

Sen fikade vi hos D’s mamma med Sam och Emma innan det blev kväll, kyckling till middag och snickers i soffan efter maten. Vi började kolla på The Outsider efter hets från Sydafrika-gänget men är inte helt sålda två avsnitt in. Kanske släpper det tredje avsnittet?

  1. Jeg så også The Outsider, men syns heller ikke den var så bra. Jeg liker når det er mer realistisk og dette følte jeg ble mer schi fi som skal prøve å være virkelighet. Nope til The Outsider der assa 😉

    1. Hej! Måste bara fråga, är Sam och Emma tillsammans igen? Hängt med några år å har för mig att de gick isär! Kul sådant fall ☺️☺️

  2. Härliga bilder! Jag bara måste säga att det är nog dags att investera i en annan matstol för Dante nu, den där babyinatsen är inte så bra när man ska äta (den är för bebis mellan 0-6 mån) för han halvligger ju liksom i den. Menar verkligen INTE detta på något negativt sätt, ni har ju säkert tänkt på det redan. Finns ju en babyinsats till tripp trapp stolen 🙂 Dante är förresten så vansinnigt gullig!!

    1. Hahah jag hör dig, vi väntar på vår andra insats för 6+ som vi beställt men den har inte kommit än 🙂 Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi