WEEKLY PLANS

Goood morgon!

Jag är så sjukt peppad på 2020 nu. Den här semestern var allt jag behövde och lite till, jag känner i hela min kropp att ett fantastiskt år står runt hörnet och är så redo för allt. Ikväll ska jag skriva ihop mina nyårsmål för det har jag inte hunnit göra innan, bara bestämma dem, och under veckan ska jag och D sätta upp en planering för våren. Vi båda bollar ju egna bolag med bebis och nu ska D vara pappaledig två dagar i veckan fram till att Dante börjar förskola så det är en del planerande för att få allt att funka. Men det känns så kul och kommer bli så bra!

Jag är galet taggad på att komma igång med jobbet lite mer och få två ordentliga dagar på kontoret, jag har saknat jobbpulsen och är så glad över att jag kan få leva mitt liv med den men också med mammadagar tillsammans med min älskade unge. Lika delar mammaledig och jobb är verkligen den bästa mixen för mig, då mår jag som bäst. Ser fram emot att komma igång.

Nåväl, jag tänkte även att vi börjar med de ”riktiga” veckoplaneringarna nu när det är lite mer vanlig vardag som gäller. Sen Dante kom har jag ju bara skrivit ut en mix av vad jag ska göra i veckan, men nu kör vi en gammal hederlig planering med dag för dag!

Måndag: En tapetserare kommer hit och tittar på Dantes rum som ska tapetseras om! Sen har jag ett möte på lunchen och efter det ska jag till kontoret och säga hej till mina tjejer som jag saknat helt sjukt mycket. Team FORNI for life <3.
Tisdag: Jag och Dante ska gå på Buskul varje tisdag hela våren! Det är en sång och lekstund för bebisar som många av våra vänner uppskattat, så det ser jag fram emot. På eftermiddagen har jag planeringsmöte för Q1 med teamet och sen ska jag på en ansiktsbehandling hos La Mer.
Onsdag: Fixa naglarna och ögonfransarna på förmiddagen och möte på eftermiddagen!
Torsdag: Tid hos barnläkare för 6-månaders kontroll. Dantes mage har blivit lite sämre igen så vi ska försöka reda ut vad som är fel med lilla älsklingen.
Fredag: Vårt första babysim! Hur mysigt! Och sen äta lunch med Bosse och August som vi ska gå på babysimmet med.

Foto

  1. Har en fråga till torsdan. Är lika gammal som dig och har en bästa vän som betyder så mycket för mig. Vi är väldigt olika och känt varandra snart 7 år. Går upp och ner som med allt i livet men ofta känner jag mig ”testad”. Jag är inte konflikträdd medan hon är det och ibland känns det som jag blir testad om jag gör fel saker, säger fel saker mm. Såklart gör jag det – jag är ju bara människa och även hon, men till saken hör är att vi hade en period vi sluta umgås då hon princip sa att hon inte ville det, vilket såklart gjorde mig förkrossad. Detta är många år sen och vi har hittat tillbaka till varandra och jag funderade mycket på varför det blev som det blev och det var hela tiden som det var mitt fel för jag tog upp saker, diskutera mm. Jag känner att jag nu kan vara mig själv och är älskad, men samtidigt så fort något händer att jag kanske blir ”lämnad igen”. Detta har helt enkelt satt enormt djupa sår i mig som jag inte känner att jag ”får” ta upp för då är jag ”jobbig”, skapt problem som vanligt osv och borde kommit över. Jag är ju över händelsen i sig, men förstått att såret sitter kvar. Nu har det vart lite dåligt mellan oss ett tag, vet inte riktigt varför, och jag har försökt höra av mig och vilja prata ut både för jag blir ledsen och saknar henne men även arg för känns som jag bestraffas hela tiden på något sätt och den jag är inte är okej. Jag vet att hon inte menar illa med flit, men detta tär på mig så mycket.. Vill inte förlora vår vänskap men vet inte vad jag ska göra för vad jag än gör är det alltid fel och känner mig dömd och orolig att bli lämnad? Tack för svar. Kram

  2. Hej! Har en son som är en månad yngre än Dante och vi har börjat lite lätt med maten, eller med gröt och puréer ska jag säga! Han är supertaggad och skulle gärna sluka en hel portion men hans mage är inte riktigt med på tåget. Om jag förstod rätt på din instagram så har ni lite samma sits? Att Dantes mage inte är helt nöjd med för mycket ny mat? Hur tänker ni kring det och vad äter han i nuläget? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi