Några av mina favoritlooks från senaste tiden

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Det är intressant hur stil förändras och ändrar form beroende på var i livet man befinner sig. Just nu försöker jag hitta en balans i min stil – jag vill behålla den stil jag hade innan jag blev mamma men samtidigt anpassa den till mitt nya liv (jag kan inte ha för höga klackar om jag ska gå med vagnen, det funkar inte med konstiga material på tröjor om jag ska bära honom mycket, siden kan vara känsligt när han kladdar omkring etc.).

Jag leker lite försiktigt med kläder just nu men tycker faktiskt att det är precis lika roligt som innan. Jag älskar ju att klä mig fint OCH bekvämt! Här kommer några av mina favorit-outfits från senaste tiden samt liknande plagg – hoppas ni hittar något ni gillar!

Tröja / SkorArmband / Byxor

Jacka / Liknande skor / BlusKjol

Jacka / SkorTröja / Byxor

Mössa / Byxor / Liknande kofta / Skor

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi