Uppesittarkväll

Egentligen skulle jag skriva mitt Weekly Plans idag men med tanke på vilken vecka vi går in i känns det ganska onödigt, så det får bli ett helt vanligt inlägg istället.

Imorgon är det julafton! Jag måste erkänna att det här med att försöka få till jul med en 5-månaders är ingenting för mig. Jag har släppt allt – knappt julpyntat, inte lagt många minuter på julklappar eller inslagning (älskar det i vanliga fall), inte handlat julfrukost, inte städat lägenheten, ja ni förstår poängen. Det är helt enkelt ganska långt ifrån det där perfekta jag brukar tycka om att piffa med under jul och jag pendlar mellan stress och befrielse kring detta. Stress för att jag GILLAR när det är mysigt och ordnat och fixat. Men befrielse för att det är så skönt att bara strunta i allt och ta det för vad det är.
Jag har i alla fall haft en riktigt fin ”dan före dan” idag med lugn morgon hemma och sedan en långlunch på Riche med William. Det blev världens finaste dag och när vi kom hem lekte vi med Dantis innan jag påbörjade kvällens tvätt-maraton och D lagade middag. Det är så tyst och lugnt i vårt hus, märks verkligen att det är julafton imorgon – jag njuter av lugnet.
Nu ska vi titta på en serie och fixa det sista med tvätten. Hoppas ni har en fin kväll och om ni inte är så förtjusta i julen – kom ihåg att det faktiskt bara är en helt vanlig kort dag som snart är över. Puss

  1. Jag ”firade” ensam förra julen men i år är jag hos min kusin med deras barn. Så himla mysigt med fullt hus, njuter varenda sekund och önskar att vi inte bodde så långt ifrån varandra,vi ses vara jul och sommar nu. Men så härligt när vi väl ses ♥️

  2. Nu när du skrev att det är så lugnt i ett hus under julhelgen kom jag att tänka på din grannfejd. Hur går det med den??? (Heja dig haha)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi