Inredning: Dags att göra om hemma!

Ni som hängt med här sen min och D’s start i relationen vet att vi har en puck där vi bara inte kommer överens… inredning!

Nästan varje gång vi ska göra inköp så kör det ihop sig, vi vill ha olika saker och så slutar det ibland bara upp med något halvdant alternativ. Vi har några inredningsdetaljer och möbler i vårt hem som vi båda ÄLSKAR men det har krävts mycket tid, engagemang och kommunikation (haha, man vet att man ändå har en hyfsad relation när inredningen är ett av de stora bråken) för att komma fram till just dem. Några exempel på saker i vårt hem som vi båda älskar är våra Y-stolar, tavlorna från Sabina von Essen, Bollo-fåtöljen från Fogia, skänken i sovrummet från Asplund och för att inte tala om vår drömsäng från Carpe Diem. Det är också våra dyraste köp men sådana vi verkligen har tänkt igenom och såhär i efterhand verkar det vara vår nyckel – hellre väl utvalda möbler och detaljer som håller i många år än sånt vi väljer lite i panik eller för att vi inte lyckas komma överens. Vi har ju olika inredningsstil i grunden eftersom jag bara vill ha jordnära färger medan D är mer färgglad.

ANYWAY så har vi bestämt oss för att göra om lite hemma, vi tänkte bland annat byta ut lite möbler i vardagsrummet. Jag är inne på att byta ut mattan och soffbordet till något nytt samt hitta några nya detaljer för att skapa en mer harmonisk känsla i rummet.

Här nedan kommer lite inspo på vad jag tänker! Nu när jag är hemma mycket mer känns det ännu viktigare att verkligen trivas i lägenheten. Ska bli så roligt att få göra om lite, vi har ju inte gjort om någonting nästan sen vi flyttade in för över fyra år sedan!

Jag är verkligen inne på ett runt soffbord, tror det gör sig bra till vår boxiga soffa!

Återigen, riktigt fint soffbord i kombination till den gråa mattan, tror det skulle göra sig superfint hos oss!

Så, en ny fin matta, ett runt soffbord av något slag, kanske ett side table till bollo-fåtöljen, nya kuddar till soffan och så några detaljer för att skapa den rätta känslan. Härligt att göra om lite!

    1. Hej fina! Nej mattan behåller vi, det är en gåva från D’s föräldrar och den är ju riktigt dyr pga äkta, persisk matta så den behåller vi i släkten för resten av livet tror jag 🙂 Kram!

  1. Så snyggt med runt bord! Tipsar om att inte välja stenbord med småbarn, det kan bli många fall när de små härjar runt 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi