Allt jag vet nu, recept och outfit inspiration

Ni glömmer väl inte av att läsa artiklarna på FORNI? Det kommer massa roliga artiklar nu under vintern men det finns även en hel del grymma artiklar i arkivet! Unna dig en skön lässtund och hitta dina favoritartiklar, mina är just nu:

Dermatologernas bästa tips för en frisk hy

För alla beautyälskare så har vi samlat in dermatologernas bästa tips för att få en frisk hy. Frossa i hudvård och få de bästa råden som inte kostar skjortan. Här går vi back to basics och guidar dig till en perfekt hud utan dyra krämer från exklusiva varumärken.

 

Recept på (ganska) nyttigt julgodis

Ni måste spana in denna artikeln, recepten är magiskt goda och dessutom ganska nyttiga. Baka till julen utan att få en socker-baksmälla och få samtidigt i dig bra näring. Mina favoritrecept är den veganska nougaten och pepparkaksbollarna – ni måste prova dom!

7 outfits att kopiera från Instagram i vinter

En perfekt artikel för alla som älskar mode men inte vill frysa häcken av sig. Vintern är en svår tid att klä sig snyggt men ändå varmt – så spana in denna artikeln för att kopiera snygga instagramoutfits rakt av! Denna artikeln är precis vad som behövs för att bota din inspirations-torka.

 

Så håller du budgeten i jul

Att handla julklappar, julmat och gå på marknader må vara härlig, men det kostar. Därför kan det vara svårt att hålla sig till en budget i juletider, det finns ju så många frestelser! I denna artikeln lär vi oss att spendera smartare och hur du ska kapa dina kostnader. Läs den!

 

6 tidlösa plagg att investera i

Är du osäker på vilka plagg som är värda sin lite högre prislapp? Då är det denna artikeln du ska läsa. Bli guidad i modedjungel och få en förståelse för vilka plagg du kan köpa och ha användning för i två livstider. Läs och se vad som kanske ska hamna på önskelistan i år!

OCH! Steffi har börjat blogga hos oss efter all pepp hon fick från krönikan som hon skrev om att vänta tvillingar. HÄR hittar ni bloggen!

  1. Speaking of mode!

    Vad skulle du ha för strumpbyxor till en vit klänning? Har lite smått panik.

    Kram!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi