Spa, promenader och råttor

Min mössa hittar ni här, jackan finns här, tighten här och skorna här.

Här kommer lite fler bilder från oktober som var årets vackraste månad (tänker på den för att överleva november…).

Jag och Dante gick flera promenader runt Djurgården som var oslagbar i sin skönhet. Nu i november har vi knappt varit ute på promenader för jag får paniiiik på det gråa och trista men i oktober gick vi på friskt. Han ville dock inte vara i vagnen speciellt mycket så det blev mest babybjörnen = som att ha viktväst på promenaden = värsta träningspasset. Man får hitta sina lifehacks!

Såhär tjusigt klädd var han när vi skulle gästa Efter Fem och prata om att jag åt min (eller hans är det väl?) moderkaka…

Och såhär tjusig var jag i rutan tack vare tv-smink 🙂

En dag gick jag och Bosse med bebisarna till Rosendahls trädgård för att äta lunch. Det är så mysigt där, förutom alla äckliga råttor som springer omkring vid diskstationen…

Jag och mini-jag

Dante har en ny vintermössa från Newbie och när jag satte på den på honom trodde jag för en sekund att jag skulle mörda honom, har nämligen ALDRIG sett något gulligare i hela mitt liv. Alltså AAAAAH jag får PANIK för att han är SÅ JÄVLA SÖT

En dag tog jag en massage på Sturebadet, det var nämligen min 30-års present från Timmy och Sofia: en spa-dag med massage och barnvakt! Hur bra present!

Hemma har vi tittat massa i Dantes prasselböcker, som han mest av allt vill stoppa i munnen.

Another day, another Djurgårdsvarv.

Jag har en ny vinterjacka från By Malina som jag ääälskar, så satans snygg och perfekt för vintern!

Och ja, det var väl vår oktober i ett gäng bilder. Puss!

  1. Din lila (eller vilken färg som bäst beskriver den) är så sablans snygg! Dessutom påminner den om en jacka mamma hade när jag var liten så den känns extra fin.

  2. Till Frågor med Forni:
    Skulle du kunna tipsa om bra jobb-väskor (ej klassiska laptopväskor) där man får plats med laptop och allt annat vardagligt som mobil, plånbok etc. Har kollat på Mulberry Bayswater men tycker handtaget blir lite snävt om man vill ha väskan över axeln. Positivt dock att den går att stänga helt vilket många ”shopper totes”-väskor inte gör. Prisklass max 15 000. Du brukar ha så bra koll på väskor så tänker att du säkert sitter inne på några bra alterntiv att tipsa om. Tack!

  3. HAHAHAHA mickis älskar när du skriver så ärligt angående hur du känner för Dante som nu angående mössan, skrattade rakt ut. Senast när du skrev ”psykopatbeteende” i ett annat inlägg så skrattade jag också högt för jag kände jag så igen mig. Är hemma med barn nr 2 som föddes bara några veckor efter Dante, första barnet fyller två år i december. Älskar de över allt annat, i ena stunden kan jag smälla av och vilja mosa lillan för att hon är så söt för att sen snacka skit om de två till de två för att de inte samarbetar med mig på morgnarna inför lämning på föris just de dagar jag faktiskt ska göra något kul. Det är som att de har ett sjätte sinne och ba hmm mamma ser fram emot något kul, lets förstöra hennes humör 😂😂😂

    1. Hahah, tack! Försöker vara så ärlig som möjligt och som du säger – ibland vill man ju äta upp dem och ibland vill man ju bara lämna bort dem haha. PUSS

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi