Promenader, partyklänning och middag på Ciccios

I fredags kväll hängde vi hemma lilla familjen. Dante gillar sitt rum otippat mycket och kan ofta ligga där inne på sin lekmatta (från Elodie Details!) och bara titta på saker. Jag var på en liten shoppingrunda till honom förra veckan därav kaoset på stolen, ska tvätta alla nya fina kläder till honom 🙂

När bebisen sov åt vi salsiccia-pasta och snackade skit tills klockan blev elva och vi somnade. Tycker mycket om att vi kan ha våra ”vanliga” kvällar lite mer nu för tiden där vi får tid till att äta middag tillsammans, prata om dagen och slöligga i soffan. Även om det inte blir så varje kväll eller om vi måste jobba de flesta kvällar, så är det trevligt att få till det ibland. Det ger mycket!

Så blev det lördag och lilleman fick på sig en outfit från H&M (present från våra fina kompisar!). Han är helt besatt av sina händer som ni ser på bilden haha.

D gick och tränade medan jag och Dantis tog en långpromenad. Så skönt med promenader under hösten tycker jag, även om det kan vara riktigt ruggigt ute.

Sen kom jag hem och började göra i ordning mig!

Jag hade absolut ingenting roligt i garderoben att ha på mig, vilket jag nämnde för Petra när vi pratade i telefon i fredags. Så hon budade över några klänningar från Adoores nya partykollektion! Hur bra bästis som har ett eget klädmärke, snacka om win haha. Det var ett pressprov jag lyckades sno åt mig och den satt som en smäck, kände mig så fin hela kvällen!

Vid åtta mötte jag upp Amanda och Sofia för en tjejkväll på stan! Tänk att vi tre fick barn med en månads mellanrum (Sofia i juni, jag i juli och Amanda i augusti!). Så härligt att gå ut och fira det.

Vi började med en fördrink på Nobis.

Innan vi gick till Ciccios och åt VÄRLDENS trevligaste middag. Toppservice från början till slut, så sjukt jäkla härligt alltså. Efter maten slöt Emma, Marith och Daniel upp och så tog vi oss vidare ut i natten tillsammans.

Så härligt med kompisar som slöt upp, vi gick vidare ut och dansade tills det blev morgon och hade en underbar kväll. Så tacksam för att den!

I söndags var jag som sagt inte på topp, riktigt trött och sliten efter nattens bravader men det var det värt. Jag och Dante gick en promenad i det härliga vädret som fick mig att må lite bättre och sen kramades vi hemma resten av dagen.

  1. Kan du inte skriva något om mammakroppen? Tyckte du skrev så ärligt och bra om hur kroppen mår när man är gravid (är det nu och hjälper att läsa även om det är superindividuellt!!) Hur mår man efter förlossningen? Hur mår magen, ryggen, axlar etc några månader efter förlossning?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi