TORSDAG

Hej mina gullbollar,

Hur mår ni idag?

Jag har inte duschat sen i söndags… hahaha fy fan vad är det för fel på mig. Men Dante fick ju vaccin i måndags och har haft feber + ännu mer ont i magen än vanligt så han har gått först. Och när jag har haft en stund över har jag jobbat istället för att duscha, jag vet inte om det är helt korrekt prioritering men nu har det blivit så i alla fall.

MEN idag måste jag duscha för senare ska jag gästa Vattnet går-podden med Nina Campioni och berätta om min förlossning! Så roligt.

Jag trodde verkligen inte att jag skulle bli en person som inte duschat på fyra dagar men har insett att jag är rätt duktig på mamma lifehacks. T.ex. om man inte orkar duscha: håret i en stram tofs, färgad dagkräm eller brun utan sol och tajta, svarta träningskläder så ser man ändå helt okej fräsch ut och folk tror bara att man precis varit och tränat. Måste dock erkänna att det ska bli vansinnigt skönt att duscha…

Vi hörs lite senare, tänkte få upp ett inlägg om hur jag sminkar mig.

Puss!

Livets lilla grabb

  1. Lyckades idag duscha håret ( såg ut som ett fågelbo) med bebis i babysitter framför duschen, babblarnas underbara (….) musik på och jag dansande och sjungandes i duschen. Vilken syn!
    Tack för att din blogg finns och att du delar med dig av livets alla olika sidor – gör svåra dagar mindre svåra.

  2. Hej! Älskar din blogg. Det är så skönt att du säger som det är! Jag är i samma situation som du med en liten sjuveckors hemma. Är vanligtvis ganska fåfäng, men nu har jag inte heller duschat på 3 dagar haha. Smink är inte att tänka på, man är glad om man inte har kräkfläckar på kläderna när man går ut 🙂 Hoppas Dante mår bättre efter vaccinationen. Min lilla ska ta sin vaccin-dos idag, lite orolig att hon ska få biverkningar..
    Kramar till er!

  3. Vad söt han är! Och vilken underbart gullig tröja, varifrån är den? Hoppas du får en riktigt lång, skön dusch!

  4. Vad söt han är! Och vilken otroligt gullig tröja, varifrån är den? Hoppas du får en lång, härlig dusch!

  5. Haha, skoja inte vad skönt det kan vara att duscha ibland! Igår duschade jag för första gången på länge och var alldeles klibbig av bröstmjölk (har en förkyld tremånaders hemma) och så stel och kall i musklerna efter att ha sovit sittandes i typ två månader och jag sa till min man att det var lika skönt som att få orgasm om och om och om igen. 😅😂

  6. Hej fina Michaela! Jag har en fråga till dig. I januari tar jag äntligen examen efter 4,5 års utbildning på universitetet, så hela denna hösten och vintern är mitt fokus på att hitta ett jobb. Jag sliter dock med dålig självkänsla. Jag vet att jag har ett bra CV, men jag klankar ändå ner på mig själv och tänker att jag är för dålig för att få ett jobb. Jag känner mig osäker därför att skolan har varit alldeles för teoretisk, den har inte varit yrkesförberedande alls. Jag är så fruktansvärt rädd för att göra fel på första jobbet och få sparken, eller att ingen ska vilja anställa mig över huvud taget. Jag lägger även väldigt mycket prestige i att ha ett jobb innan skolan är klar. Men hur ska jag klara att sälja in mig själv på en arbetsintervju när jag inte tror på mig själv och hela tiden tänker att alla andra är mycket bättre? Och även om jag vet att mitt CV objektivt sett är bra så är det stor konkurrens, att ha ett bra CV är inte allt. Man måste ju ”klicka med” arbetsgivaren också. Stundvis kan jag även känna mig socialt utmattad, jag har blivit väldigt introvert de senaste 1,5 åren för att jag helt enkelt inte orkar ge något av mig själv till andra. Hur ska jag hantera detta?

  7. Hahaha underbart inlägg, men alltså hur duschar ni egentligen? Låter som det blir världens projekt. Tvättar håret två dagar dagar i veckan så det är långdusch. Men annars in i duschen, tvåla in mig och sköljer av… max 3 min tar det… bara tanken på att lukta på ofräscht både här och där ger mig rysningar haha 🙈

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi