Drömstövlarna, födelsedagsmiddag och egentid

I all förlovnings-glädje glömde jag bort att publicera förra helgen i bilden? Så vi tar den nu, för bättre sent än aldrig eller hur!

Förra fredagen lämnade jag mina pojkar för att gå på en shoppingtur på stan. Jag hade spanat in ett par stövlar veckan innan och funderat på dem ett tag innan jag bestämde mig för att slå till…

… och var på riktigt bra humör när jag skuttade in på Jimmy Choo!

Har letat efter ett par perfekta svarta stövlar i något år och nu hittade jag dem. Det var kärlek vid första ögonkastet! Ser fram emot många år tillsammans.

Jag var på sååå bra humör när jag promenerade hem igen efter en sväng på NK också. När jag kom hem fick Dante på sig fredagsoutfiten från Livly.

Och på eftermiddagen tog vi båten ut till Hammarby Sjöstad.

Vi skulle till mina föräldrar för att äta middag!

De bjöd på kräftskagen med löjrom först följt av lammytterfilé med spetskål och två olika såser. Magiskt gott!

I lördags hängde vi hemma hela dagen. Tog ett lördagsbad och bara chillade.

För när kvällen kom skulle jag och D på middag hos Steffi som fyllde år! Det var första gången vi lämnade bort Dante en kväll. Han var hos Sam & Emma och skötte sig tydligen exemplariskt. Vi lämnade honom vid 19 och hämtade vid halv ett. Det gick hur bra som helst och jag är så glad över att det gick så smidigt första gången! Både för Dantes skull men också för hans fantastiska barnvakter och givetvis hans föräldrar.

Hos Steffi och Jonas var vi tolv personer som åt middag, drack champagne och snackade en massa skit.

Sen blev det spontandans i vardagsrummet och när en del av gänget gick vidare ut promenerade vi hem i den ljumma sommarnatten. Så mysigt <3

I söndags gick D hem till hans föräldrar med Dante så jag hade några timmar för mig själv. Passade på att göra något jag sällan gör nu för tiden: kolla på serie med täcke i soffan och massa choklad.

Och när killarna kom hem var det söndagsmys för hela slanten.

Bästa helgen <3

  1. är så glad för har precis beställt en fin blus från Marville Road som jag hittade via dig! 🙂 så tack för tipset hehe

  2. Hej. Vad är det för fin kappa/kofta du har på dig på första bilden? Mycket fin. Ha en fantastisk fin dag och ta hand om er / Elin 🙂

  3. Passa på att nyttja barnvakt nu i början… så snart han är mer medveten så är det en större utmaning eftersom han kommer fatta att mamma och pappa är ute på galej utan honom 😂

    1. Fast näää, så behöver det ju inte bli. Vi började lämna bort vår son när han var 9 månader och det har aldrig varit några problem. Nu är han 8 och är fortfarande inga problem.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi