Babyshower, sockerbullar och poolhäng

Här kommer en bildbomb från augusti!

Min älskade Bosse får ju bebis nu i september (lyckan!) så vi hade en babyshower för henne. Carro som vi var hemma hos hade bakat allt själv – alltså allt! Det var de godaste sötsakerna jag fått i mig tror jag. Världens mysigaste söndag!

När Dante mådde som sämst hade vi inte många lugna stunder, men en dag sov han i vagnen när vi var ute och gick så då bestämde vi oss för att unna oss en lyxlunch på Oaxen Slip. MUMS så gott och trevligt det var!!!

En annan dag när han sov i vagnen åt vi lunch på Villa Källhagen. Augusti i Stockholm har varit magiskt tycker jag! Vi har passat på att ha vår semester i den mån det går, eftersom juli var ett virrvarr av att vara höggravid och ha en nyfödd bebis.

Ännu en promenad runt Djurgården med mitt Lavazza-kaffe i högsta hugg. Om det var något jag visste sen innan var det att jag kommer bli en riktig lattemorsa. Jag ÄLSKAR att fika i alla former och så älskar jag att gå promenader = mammaledighetens två ledord.

En dag fikade vi med Petra. Älskade gudmor ♥ Det blev äppelmust, sockerbullar och havrekaffe. En av mina trevligare stunder senaste veckorna.

Jag inser att allt ser riktigt härligt ut när jag postar bilder såhär, så vill bara ge en heads up: när dessa trevliga stunder inte sker är det nerbajsade handdukar, sur bröstmjölk på alla kläder, skrikande bebis och kaos.

Två personer jag älskar helt sjukt mycket.

En dag drog vi ut till Amanda och Shoan för att bada och leka. Längtar tills jag kan bada igen, så mycket grejer kring graviditet och post pregnancy som är tråkiga alltså. Som att inte få bada i 30 graders värme!

Men det var en riktigt skön dag så jag klagar inte utan höll mig i skuggan, sippade på en öl och kollade på när D lekte med Chloé i poolen!

Dante sov som en prins i vagnen medan vi åt grillat till lunch.

Jag var klädd i klänning från H&M och sandaler från Flattered.

D har lagat sanslöst mycket och god mat senaste veckorna. En dag blev det hel fisk i ugn som var riktigt gott, somrigt och fräscht!

Såhär ser man ut när man är supertrött men sömnvägrar 🙂

Another day, another fika.

Denna gång på Mr Cake med Bosse och Ida!

Dante sov i Bosses famn i fyra timmar vilket är hans sovrekord – hur sjukt! Han älskar verkligen närhet och frisk luft. Jag njöt av mina bullar och mitt kaffe och att bara snacka skit med kompisar.

På dagarna brukar jag ha honom i bärsjal medan jag jobbar vid köksbänken…

… och då kan man vara såhär jävla söt när man sover!!!

  1. Hej!
    Är bärsjalen från najell som du har på bilderna bra? Något du kan rekommendera över vanlig bärsjal? Kram!

  2. Fina! Vart är ditt halsband ifrån? Letat med ljus och lykta efter ett liknande:-)

    Kramar till dig! och Dante!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi