Tisdag

God morgon tisdag,

Det regnar och är grått utanför – gärna för mig. Så skönt att få krypa ner i soffan utan dåligt samvete eller tankar om att ”njuta av sommaren”. Dagar som dessa är specialdesignade för ett annat typ av sommarlov: kolla på film medan regnet smattrar, äta kakor och dricka stora koppar kaffe. Så det ska jag göra idag!

Vi ska till barnmorskan också, det här är sista gången med vår barnmorska Maria som vi har haft sen i december då vi träffade henne första gången. Sen går hon på semester så då träffar vi en annan person en eller två gånger till, beroende på när han bestämmer sig för att komma ut.

Det kan ju också bli 0 gånger till 🙂

Förutom det ska jag på gravidmassage, herreguuuud vilken lyx. Jag måste säga att gravidmassage är de mest välinvesterade pengarna jag lagt. Jag har gått ungefär varannan vecka sen vecka 16 och även om det blir mycket pengar så har det varit värt det. Som ni vet har jag problem med ryggen sen innan och utan massage/naprapat hade min kropp mått betydligt mycket sämre. Om någon är gravid där ute kan jag varmt rekommendera att gå på gravidmassage men OBS – det måste vara hos någon som verkligen kan den gravida kroppen. Jag går till John CarrierNybrogatan som bara behandlar och är specialiserade på gravida och det märks. Stor skillnad på dem och andra ställen, det är en helt annan nivå.

Nu ska jag jobba lite innan jag sticker iväg, vi hörs sen. Puss!

  1. Jag gick också till John när jag var gravid med vår dotter, pga ryggproblem som förvärrades av stora magen. Håller helt med- dyrt men VÄL värt. Han är grym!

    1. Jag har gått till Josephine, inte John, men på John Carrier och kan inte annat än hålla med. Wow vilken kunskap de besitter! Fick tips från flera att gå dit, så det är inte bara vi som är nöjda 🙂 Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi