Afternoon tea, löjromspizza och kashmirklänningar

Här kommer en härlig bildskörd från veckan som gick.

Vi kollade på The ActHBO förra veckan, en serie i åtta delar baserad på en sann historia om Gipsy och Dee Dee. En mamma med münchhausen by proxy som lurar hela världen att tro att hennes dotter är sjuk i alla möjliga sjukdomar: hon rakar hennes hår, tvingar henne att vara rullstolsbunden och låter henne genomlida flertalet operationer, medicinska kurer etc. När Gypsy är vuxen uppdagas allt för omvärlden och det mediala påslaget blir enormt.

Den här serien var så otroligt obehaglig, jag tycker att münchhausen by proxy är typ världens läskigaste diagnos och satt med rysningar i kroppen varje avsnitt.

Nu vidare till något trevligare: Penny la upp detta på sin story och jag kände bara att JA MEN EXAKT SÅ! Man ska bara följa sådana konton som ger en sparkle in life, allt annat är onödigt. Bara att unfollow! Så jag gjorde en liten rensning online efter det. Sjukt skönt efteråt.

Vi har någon dille på gröt här hemma, äter gröt var och varannan dag. Med skummad mjölk som vi skummar i Nespresso-maskinen, skivad banan, äppelmos eller jordnötssmör och hackade hasselnötter. Yum!

Såg den här bilden på Lisa Tellbe i min kashmirklänning som jag har designat för Soft Goat och kände bara att OH JESUS! Hur snygg får man va?! Blir så taggad att använda den massor när de kyliga sensommardagarna slår till.

Jag måste bara visa, såg denna också och blev ännu mer förälskad i min egen klänning (haha). Båda färgerna är så fina, tänk att det är helt obehandlat garn. Älskar plagg som är enkla att styla också – den här behöver ingenting mer än ett par enkla skor och ett par favoritörhängen.

Jag, Petra och Bosse var på Grand Hotel och åt deras afternoon tea i onsdags. Mysigare aktivitet får man leta efter! Dessutom regnade det ute för extra mysfaktor. Petra fick det i födelsedagspresent av oss i februari, men när vi skulle boka i samband med hennes födelsedag var första lediga tid i slutet på april (!) så vi bestämde oss för att vänta in en avbokning och köra det spontant när vi kände för det istället.

Två av mina bästa vänner, herregud, vad vore jag utan er.

Bosse väntar också bebis och i september kommer deras lilla pojke. Vad är oddsen att ha så många nära vänner som får barn samtidigt? Att Bosse och jag väntar barn samtidigt är en dream come true, vi träffade våra killar i samma veva för sex år sen och har liksom delat den här resan på något sätt. Nu ska vi bli föräldrar och det är helt jävla ljuvligt!

Var på pedikyr en sista gång innan han kommer, bestämde mig för att skippa shellack och köra naturellt eftersom jag inte vet när jag kommer nästa gång. Dessutom är fötterna så svullna nu, ingen idé att försöka göra dem finare hahaha. Jag gör min pedikyr hos Sara på Studio Paavola och hon är bäst i Stockholm <3

En kväll lagade D löjromspizza till mig, snacka om lyx mitt i veckan! Min älskling som lagar all mat <3

En dag gjorde jag ingenting, bara tog det lugnt hemma, och det var den skönaste dagen på länge.

Sista bilden får bli denna screenshot på vår moderedaktör Tess i min skjorta från Soft Goat, så chic så man orkar inte. Den är tyvärr slut i lager men kommer in i augusti igen!

  1. Om du gillade the act och blev sjukt berörd som mig så kan jag tipsa om att det finns en dokumentär om riktiga mor och dottern bakom serien. Finns på HBO och heter ”Mommys dead and dearest”. Tips tips!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi