Torsdagsmorgon

God morgon gullungar,

Hur mår ni?

Gud vilken mysig morgon det har varit i Stockholm den här morgonen! Det har ösregnat och åskat men eftersom varken jag eller D hade bråttom till jobbet så låg vi och drog oss länge med öppna fönster och regnet som smattrade. Sjukt mysigt och precis den typen av lugna stund som jag behöver få in mer i min vardag nu sista veckorna av graviditeten. Lillis låg och sparkade där inne medan vi låg och kramades med regnet som föll.

Nu har regnet upphört och solen börjat kika fram så jag ska ta mig till kontoret så fort jag mår lite bättre. Jag har ju helt sjuka sammandragningar och det enda som hjälper är att vila, så det är bara att lyssna på kroppen och göra just det. Jag kan knappt gå till kontoret (tio minuters promenad) längre utan att behöva vila i en halvtimme när jag kommer fram. Verkligen en utmaning för mig att acceptera detta, men också extremt viktigt att jag gör just det – accepterar.

I eftermiddag har jag frisörtid vilket betyder att jag kommer vara supersnygg i håret till helgen (då jag och D firar sex år!) + att jag hinner rensa inkorgen. Rensar alltid inkorgen när jag är på Bangerhead, världens skönaste känsla att gå därifrån med snyggt hår och nollad inkorg. Lollo skrev den här (klick!) artikeln om att rensa mejlen inför semestern så den ska jag följa.

Vi hörs från frisörstolen sen, puss!

  1. Jag rensar mina inkorgar varje dag innan jag går hem. Skulle drunkna annars. Får 100+ mail varje dag semester/jobbdag oavsett.

    1. Tyvärr hinner jag inte alltid det eftersom jag har vissa dagar med mycket möten, plåtningar, inspelningar etc. Så då hinner högen växa haha!

  2. Jag hade också så mycket sammandragningar och vila är verkligen det bästa! Vi höll på att renovera i lägenheten och var van att gå långpromenad med hunden men det vara bara att acceptera att det inte gick länge. Idag fyller min dotter 1 år. Satt och hade tårar i ögonen när hon pillade på snöret på sin allra första födelsedagspresent. Så stort grattis till detta underbara ni får vara med om. Kram

  3. Detta påminde mig om att jag verkligen måste ta en titt och radera onödigt mail från inkorgen. Sjukt mycket skit i den.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi