Färgglada middagar, uppklädda gäster och vackra träd

Jag tänkte att vi kanske kan titta på senaste veckorna och vad jag har haft för mig? Jag plåtar ju av en bild här och där, mestadels för Instastories, men det händer att jag glömmer bort att dela dessa stunder med er i bloggen. Så nu kommer de!

Här är jag på vårt event med FORNI x Hermine Hold.

En solig fredag fikade jag med Steffi och Lykke i parken där vi bor. Lykke satt inte still en enda sekund (inte så roligt att sitta still när man kan springa runt direkt!!) så Steffi fick springa efter. I vanliga fall brukar jag följa med på upptäcktsfärderna, men jag springer lite långsammare nu för tiden så fick sitta och titta på haha 😉

Jag klippte av håret hos JenniferBangerhead Studio. Mmm kort hår är LIVET.

Packade till Paris och tog bara med mig färgglada klänningar. Är det vår så är det.

Såhär såg jag ut efter intervjun med Kenza hemma hos mig. Det var så mysigt och jag tog bilden för att komma ihåg den peppiga känslan.

Innan jag åkte till akuten för ett par veckor sen, åt vi lyxlunch med Team ForniDiplomat. Mycket mysigt och framför allt viktigt att få till mysiga lunchdejter ibland, även med kollegor.

En morgon var jag på pressfrukost för nya Bamford Baby, så fina babyprodukter! Älsk!

Och så gästade jag Babykaos-podden som bör komma vilken vecka som helst. Det blev ett riktigt härligt, avslappnat och ärligt samtal. Missa inte!

När jag går hem brukar jag ibland gå igenom en liten park precis vid mig där det här tjusiga trädet står. Jag blir så glad av det?

Tess bjöd in till pressfrukost för Custommade som hon nyligen blivit pr-ansvarig för. Hon är så jäkla grym och jag är mäkta stolt över att ha henne som moderedaktör på FORNI!

Var på Livly och shoppade loss till lillis. De där sockorna med kaninöron fick han som han kan ha när det blir lite kallare, har ni på riktigt sett något gulligare? Sen köpte jag newborn-bodys, några finkläder och filtar!

På lanseringen av min Soft Goat-kollektion kom Corinne och var såhär tjusig.

Så var jag ute på Rosendahls trädgård en kväll för middag med Tess och Mateus.

Kolla den magiska dukningen på hennes bord!

Vi hade världens trevligaste kväll där det stora samtalet handlade om ens barndom och hur det var i skolan. Mycket skratt när vi började prata mobiltelefoner och hur man skulle se ut för att ”passa in”.

Och efter en magiskt god middag fick jag skjuts hem av Ellinor (som körde mig dit också). Tur att man har så snälla branschkompisar!

Annars har jag mest myst omkring i min kollektion senaste veckorna. Wow vad nöjd jag är alltså, jag har ju inte haft plaggen själv innan lanseringen (vi har bara haft ett prov per plagg som varit på kontoret) och det känns så kul att allt verkligen sitter så bra på. Längtar tills i höst när jag kan bära allt utan magen också!

  1. Men älskar ju dina kläder!!! Varifrån är den toppen som du har när du gästade podden? 😍

  2. Jättekul med sånna här inlägg också! Tycker överlag att du har en så himla härlig blandning av inlägg, heja dig! Kram

  3. Vilken storlek har du i skjortan nu som gravid? Är typ din storlek i ”vanliga fall” (165 cm/54kg) men är gravid i vecka 16 och vill gärna beställa en storlek som man kan ha ett tag in i graviditeten (och som gärna ska funka efter graviditeten också). Rekommenderar du S eller M då?

  4. Hej Michaela 🙂

    Skulle inte du kunna göra ett inlägg med tips på klänningar inför sommaren för gravida? Allt från budget till lite finare klänningar? Samt länka alla fina klänningar du har på dig! Behöver verkligen inspiration inför kommande inköp, då det inte känns som något i garderoben passar längre under graviditeten…

    Önskar dig en fin dag!
    Kramar 🙂

  5. Men hallååå hur mycket strålar inte du på första bilden? Du ser helt fantastisk ut, jäklar vilken energi du ger genom den här bloggen. Ha en strålande dag <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi