Bröllopsdag, Solsidan och TAK

I fredags gick jag runt i träningskläder hela dagen. Jag skulle iväg på massa grejer men tycker det är skönt att öva på att inte vara fixad jämt. Att gå osminkad i träningskläder på ett lunchevent är nyttigt ibland.

Det var Anitha som hade pressevent för hennes nya komedisatsning på Instagram, Insta Sitcom. Så roligt och vi skrattade högt åt igenkänningen i vissa scener.

Efter lunchen gick jag på ärenden och när jag knappt orkade gå längre bänkade jag mig på KMK i solen tillsammans med Sofia. Riktigt skönt att fira in helgen med fika i solen efter en stressig dag.

När jag kom hem bänkade jag mig i soffan med lösgodis. Hade packat upp alla grejer i vår första babyleverans så det låg bebisprylar i hela lägenheten, en sjuk men också sjukt mysig känsla. Så gulligt babynest från Voksi!!!

När kvällen kom gick D och handlade burgare till oss, det blev en crispy vegan från Phils för mig och sötpotatispommes till. Sen kollade vi på Let’s Dance och somnade tidigt!

I lördags tog vi det lugnt hela dagen. Åt bananpannkakor till frukost, fixade hemma, jobbade, läste böcker.

Och när kvällen kom gjorde vi oss i ordning för celebration-dinner! Jag hade på mig min fina klänning från By Malina som funkar perfekt med magen just nu.

Sen promenerade vi upp till TAK där vi skulle äta middag för att fira mina svärföräldrars 40-åriga bröllopsdag!

Kan ni fatta – 40 år! Vilka förebilder alltså. Alla vet att relationer inte är lätta, de är ett ständigt arbete och genom åren går man igenom en hel del, både tillsammans och som individer. Att lyckas hålla ihop är inte det enklaste, det kräver omsorg och det är så fint att de har hållit ihop genom alla dessa år.

Stor grattis Simin och Behfar – jag hoppas att jag och D också får fira 40 år en vacker dag!

Vi åt en fantastisk middag med en lila fantastisk utsikt. Först åt jag en vegansk förrätt med tofu och grönsaker som var riktigt fräsch och god!

Sen blev det säsongens fisk som smälte i munnen. Vi var där i massor med timmar och hade världens härligaste kväll fram tills 23-tiden ungefär. Då promenerade vi hem genom ett ljummet Stockholm, precis i lagom tid för att se poängen delas ut i Eurovision!

Igår regnade det till och från hela dagen, så våra ”ta oss ut”-planer rann sakta ut i sanden. Istället blev det en hemmadag som började med yoghurt till frukost.

Och ett film-maraton! Vi kollade bara på roliga filmer, t.ex. Solsidan, för det är det bästa som finns på söndagar tycker jag.

Och så lagade D massa mat till oss, t.ex. en ljuvlig kyckling med röra och sallad. Nu har vi mat till halva veckan också, sån lyx!

  1. Hej, en fråga angående kollektionen för Soft Goat. Tycker att alla plagg är superfina men fastnade främst för den ljusa klänningen. Undrar hur den är i storleken och läste att något plagg ska komma in i xs ockdå, kommer även klänningen det? Håller faktiskt just nu på att sälja lite andra plagg på tradera för att kunna köpa den 🙂 Med vänlig hälsning Malin

    1. Hej fina!

      Den kommer inte att komma in i XS nu i juni utan det är skjortan och pikétröjan som kommer i juni i XS och XL!

      Den är normal i storleken, tanken är att den ska hänga ”slappt” på kroppen och inte sitta tajt. Då blir den även riktigt snygg om man vill stylea med skärp i midjan! Om du bor i Stockholm kan du gå förbi butiken på Humlegårdsgatan och prova klänningen, annars får du skicka tillbaka den om den inte skulle passa.

      Men grattis till världens finaste klänning när du väl klickar hem den, jag är sååå kär i min och har redan använt den massor. Lika fin som mysklänning på landet som en fredag i stan beroende på hur man stylear den.

      Kram!

  2. Hej!

    Klänningen från By Malina, är det en gammal modell? För hittar inte den på deras hemsida nämligen.

    Tacksam för svar 🌸

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi