WEEKLY PLANS

God morgon gullungar!

Jag började skriva det här inlägget vid åtta i morse men hann bara skriva ett god morgon innan dagen drog igång. Nu har jag precis avslutat ett två timmar långt måndagsmöte med tjejerna och ska ta tag i dagens agenda.

Efter att jag mådde så dåligt där för en och en halv vecka sen, valde jag ju att styra om mitt schema en hel del och se till så att jag har betydligt mindre på agendan framöver. Så den här veckan är helt klart överkomlig om man ser till schemat. Sen har jag en triljard grejer på att göra-listan men det ska bli skönt att kunna sitta på kontoret och bocka av den i lugn och ro.

Nu kikar vi på veckan!

Måndag: Veckomöte med FORNI, heldag på kontoret och i eftermiddag ska vi till barnmorskan. Ikväll har Tess en middag tillsammans med Mateus på Rosendahl Trädgård, det får bli veckans kvälls-aktivitet för mig!
Tisdag: Jobba hemifrån med 756352 olika projekt!
Onsdag: Kontorsdag! Jag poddar på lunchen och ska till psykologen på eftermiddagen men thats it.
Torsdag: Kontorsdag! På eftermiddagen ska jag på vårmingel hos The Book Affair som är ett bokförlag min gamla förlagschef Alexandra har startat.
Fredag: Megaformer-pass på morgonen och presslunch för Anithas nya satsning ”Insta Sitcom”.

Längtar till sommaren

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi