Tacksam och stolt

Herregud alltså, jag är helt blown away av den otroliga responsen på min kollektion! Tack tack tack! Svävade på moln igår när jag kom hem från jobbet och somnade efter allt adrenalin redan innan klockan åtta, haha.

Vi har sålt slut stora delar av kollektionen redan, på mindre än ett dygn vilket är helt galet. Vi hade lagt en order som vi estimerade skulle räcka för hela säsongen, alltså hela våren och sommaren. Men det sålde mer än vad vi någonsin hade kunnat ana och det gör att flera storlekar redan är slut tyvärr.

MEN vi la en ny order i morse så inom en månad kommer det påfyllning. Det betyder att ni som hade tänkt vänta och shoppa när lönen kommer, kan lägga undan pengar för det ni vill ha och sedan klicka hem det när påfyllningen sker. Jag lovar att säga till när jag vet mer exakt när den kommer, men eftersom det fraktas med båt kan vi inte lova något exakt datum just nu.

Det är så roligt att kollektionen är uppskattad och att den går hem. Det märks verkligen att folk shoppar lite mer annorlunda nu för tiden. För några år sedan var de mer fast fashion medan nu vill man ha plagg som håller genom många säsonger, som inte är för trendiga och som har tagits fram på ett hållbart sett och är av bra kvalitet. Jag är som sagt sjukt stolt över det här arbetet och blir ÄNNU gladare när jag ser folks respons.

Nu ska vi iväg på lördagsmiddag hos Amanda och Shoan, ha en magisk lördag. Puss!

  1. SÅ fina plagg! Men jag är lite besviken, hade tänkt köpa klänningen och tre tröjor men kan inte köpa något alls eftersom kläderna inte finns i mindre storlek än S… Jag tror att vi är många som skulle uppskatta om ni tillverkade dem i XS och XXS också!😇

  2. Grattis till den fina kollektionen! Det hade varit kul att få höra lite om själva klädproduktionen: var och hur blir kläderna till? Var kommer tyget ifrån? Finns det något hållbarhetstänk inom Soft Goat? Etc. Nu när fler och fler blir klimatmedvetna är sånt extra spännande! 🙂

  3. Hej! Föll pladask för klänningen – tänker att det ska bli vårens mysigaste och mest använda plagg! Nu sitter jag och väntar på att få hem den!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi