Michaela Forni for Soft Goat

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Soft Goat

DEN ÄR LIVE!

Det känns helt otroligt att kunna presentera Michaela Forni for Soft Goat som släpptes i morse. Jag är så stolt, glad och kär i den här kollektionen. Det är fem pieces i två olika färger och garnet är som sagt obehandlat = mer miljövänligt än att färga tyg. En hållbar, medveten och genomtänkt kollektion med plagg som kommer att kunna leva i många, många år.

Här är klassikern med en twist: den stickade tröjan med tjock krage och vida ärmar. Jag ville ha ett plagg som är det perfekta plagget för den som köper sin första kashmir-tröja. Den här är klassisk men med en genomtänkt design och kommer att passa till allt i hur många år som helst!

Ni hittar den här!

Skjortan var det första plagget jag kom på att jag ville ta fram i den här kollektionen. Jag har drömt om en kashmir-skjorta i hela mitt liv och nu har jag en! Den är helt otrolig och lika snygg till jeans som över bikinin på landet i sommar. Stoppa in den, låt den hänga, knyt den i midjan. Så fint med spets-bh under och någon extra knapp uppknäppt ♥

Här hittar ni den!

Jag har alltid velat ha en klänning i kashmir som inte är för tajt men heller inte för rak – utan en klänning som är kvinnlig utan att smita åt för mycket. Jag tycker verkligen att vi lyckades med det här plagget, den är helt galet snygg. Går att klä upp med klackar, svinfin till skinnjacka eller till vardags med ett par sneakers.

Här finns den!

Pikétröjan <333

Den är allt? Vet inte vad mer jag ska säga. Den här går redan åt som smör och det förstår jag för herregud så ljuvlig den är.

Här hittar ni den!

Så sjukt att jag var gravid i v. 26 här och tyckte magen var superstor, haha. Idag går den inte längre att dölja – och större ska den bli…

I oktober kom vi på att vi ville göra tofsar i kashmir. Det är skonsamt för håret och en fin detalj även om man har den på handleden. Det blev två olika scrunchies, en med en liten knut och en enkel. Dör för dessa!

Här och här finns dem!

Hoppas att ni tycker om kollektionen lika mycket som jag gör. Nu ska jag fortsätta fira! ♥

Psst… Här kan ni läsa en intervju med mig om kollektionen från idé till verklighet!

  1. Åh alltså WOW! En helt magisk kollektion, så fin! Grattis till ett riktigt bra jobb! :))

  2. Helt otroligt fina plagg! Skulle aldrig mer ha en dålig kläddag med dessa hängandes i garderoben!

  3. Hej Forni!!!! Älskar kollektionen!!
    Jag har en fråga angående skjortan!! Vad har du för storlek i den???
    Tack så mycket för svar!!! Vänligen, Karin

    1. Hej fina! Vad roligt att du verkar gilla den lika mycket som jag gör! Jag har storlek S i alla plagg i vanliga fall, men nu när jag är gravid har jag fått gå upp till M. Kram!

  4. Wow Michaela, jättevackra plagg, skjortan och klänningen är magiskt vackra 😍 kan du inte lotta ut nåt plagg på bloggen, har tyvärr inte ekonomin att köpa dessa finisar 😊

  5. Vilken storlek har du på klänningen? Jag är gravid i vecka 11 nu, så lite utrymme för att växa vill jag ha 🙂

    1. Jag har strl S i den på bilden (är i v.25 där) och den funkar även nu i v. 31, men jag har en i M också som är lite mer loose och som jag garanterat kommer kunna ha hela vägen in i mål. Om du tar en större storlek kan du förslagsvis köra med skärp i midjan – då blir den sååå snygg!

  6. Skjortan ser helt otrolig ut! Kul att du samarbetar med ett företag som tänker på djuren och miljön också!

  7. Gick in på sidan för att köpa skjortan men den är slutsåld 😭 den är SÅ himla fin!! ❤️ Kommer lagret fyllas på inom kort? Är gravid och vill unna mig! Hehe.

  8. Hej Michaela! Superfin kollektion!

    Jag älskar klänningen i kashmir. Du hade klänningen med en skinnjacka på en annan bild, skulle vilja ha exakt samma outfit så jag undrar – vilken storlek på klänningen bär du och vart är skinnjackan ifrån?

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi