Att vara gravid i vecka 30

Såhär privat brukar jag aldrig vara, men gravidhormonerna gör någonting med en. Förändrar, släpper in, öppnar upp. Det där behovet av att skydda mig själv finns inte på samma sätt, jag kanske inte kommer orka vara såhär privat jämt men det är härligt att då och då bara släppa på alla spärrar.

I veckans gravid-vlogg får ni följa med till barnmorskan och lyssna på hjärtslagen. Så mysigt minne. Sen får ni följa med när jag gråter och är så ledsen, det var i fredags jag spelade in detta eftersom mina Gravid-videos släpps på söndagar så det här var innan kameran var återfunnen. Först tänkte jag be dem göra om videon när jag visste att kameran var safe igen men sen ångrade jag mig. Det kan väl vara fint att låta folk följa med en genom tårar och jobbiga känslor också?

Veckans graviduppdatering på FORNI finns också ute och den kan ni läsa här ♥

  1. Tycker det är väldigt fint att du är så öppen, ärlig och mänsklig i detta avsnitt! Stor kram <3 Ps vad fin intervjun med Kenza var!

  2. Brukar aldrig kommentera men vill bara ge dig den största virituella kramen som finns.
    Jag såg din video och jag tycker det är så jävla befriande när vi vågar vara ”på riktigt”, jag är så trött på alla polerade ytor i sociala medier. Jag hoppas att du känner dig bättre, tack för att du genom åren har gett mig och andra tröst, livsråd och pepp!! DU är fantastisk, glöm aldrig det ❤️

  3. Följt dig i en herrans massa år. Du är grym! Så jordnära och genuin och SÅ starkt att visa sig svag. Vi alla är ju faktiskt det ibland. KRAM! Så kul att få följa din graviditet med Gravid vecka för vecka också. <3 Heja dig!!!!

  4. Så mysig och ärlig video, och riktigt kul att följa dig i GVFV 🙂 Varifrån är den stickade vita tröjan med text? Tyckte den var så fin!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi