Ett samtal med Kenza om graviditet och karriär

Jag är SÅ stolt och glad över det här samtalet med Kenza som vi hade för ett par veckor sedan – och som nu finns att läsa och lyssna på hos FORNI. Det finns en podcast på 45 minuter som är vårt samtal helt oredigerat samt intervjun i textform. Kenza är så bjussig i det här samtalet och jag uppskattade verkligen öppenheten i alla svar.

Jag hoppas att ni också kommer tycka om intervjun – här hittar ni den!

  1. Hej!

    Älskar verkligen allt ni gör på Forni – är ofta inne där och kikar runt 🙂 En grej jag tänkt på är när du läser in artiklar; du gör en inandning som hörs väldigt tydligt när du påbörjar en ”ny mening” vilket kan kännas lite irriterande och jag har lite svårt att fokusera på vad du säger för det är det enda jag hör. Möjligt att det är jag som är känslig (kanske ingen annan som tänker på det?) men jag har i alla fall tänkt på det varje gång. Inte alls så när du pratar i podden eller intervjun med Kenza (bara i försnacket när presenterar intervjun). Jag hoppas du ser det som konstruktiv kritik – inte alls min mening om du blir ledsen! Jag tror ju till 100% på det ni gör med Forni.se!<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi