Frågor med Forni

Hej! Har du något tips på vad man kan ha över en blus, förutom kavaj eller jacka? Älskar att ha blus och skjorta men det är lite kallt utan något över. Tack!

Hej gull,

Jag har ofta blus med olika saker över! Sällan kavaj, men vanligare med kavaj-liknande saker som inte är lika strikta. Typ olika sorters mer avslappnade blazers. Man kan ju alltid ha en cardigan över också, jag är inte så förtjust i tant-cardigans (haha) men finns en del lite gubbigare som jag gillar, typ den här (annonslänk).

tänkte häromdagen att jag skulle fråga dig om steamers!! kul att det kom video! jag har precis skaffat en, men tänkte höra om du har något lifehack för oss som inte har en ordentlig klädhållare hemma. Vart hänger man plaggen så att galgen inte glider omkring medan man försöker sträcka ut plagget?

Haha, vilken timing! Jag har vissa dörröppnade som är som ”öglor” där man kan hänga galgen så att den sitter fast. Annars brukar jag hänga på en dörr bara och steama försiktigt. Puss!

Inte en steamerfråga, men vart kommer ert fina sängöverkast från? 🙂

Det är från Day Birger et Mikkelsen. Kram!

Hej Michaela!

Det var min fråga du svarade på för några veckor sen (om min pojkvän som inte ville smsa och ringas så mkt haha) tack snälla för svar! Har nu en till fråga – vi åker också till paris – men redan på tisdag 😀

 så peppad! Kan inte du snälla dela med dig såhär innan av dina och D:s planer och resturangbokningar (tror mig ha läst att D är väldigt researchande och planerande inför resor? haha! Det är min kille också (Dom verkar sjukt lika, kontakten, planerande, lyssnar på weeknd, iranier, etc etc) och jag känner igen mig mkt i dig! Nu känner jag ju inte er men utifrån det du har skrivit om 🙂 Ni verkar himla fina oavsett!

massa kramar!

Hej fina!

Åh herregud jag måste erkänna att vi har typ inte bokat något? Jag vet inte om det har med graviditeten att göra, i vanliga fall har vi alla restauranger uppbokade två veckor i förväg men nu har vi helt glömt bort, haha. Jag ska fråga honom om det är något ställe han har planerat och i sådana fall skriver jag ut det innan. Puss!

örhängena??! <3 vart är de ifrån? Skall vara tärna i sommar och de skulle vara perfekta till bröllopet (och resten av sommaren 🙂

 ) 

De är från Sophie by Sophie! Puss!

Dante, Sandro och Matteo klingar italienskt och fint! Även Leo och Sam är väldigt fina namn. Men nu vill jag minnas att Ds bror heter Sam? Så det blir kanske lite tokigt haha… Oavsett vilket namn ni landar på i slutändan ska det bli väldigt spännande att ta del av! All lycka till er

Det är så många som har tipsat om Sam men som du säger heter D’s bror det vilket inte funkar för oss. Jag vet att vissa döper deras barn efter nära släktingar men det är alldeles för förvirrande för mig, haha. Båda våra bröder har så fina namn – Sam och Timothy. Hade kunnat tänka mig båda till vår son om inte våra bröder hette det. Puss!

  1. Hej!
    Ett namntips: Adriano Forni, italienskt och fint namn och så påminner det om Adriatiska havet med (Rimini) 😊

    Jeanette

  2. Hej. Jag måste bara säga att jag blev SÅ glad när jag imorse gick in på youtube och såg att du ska vara med i gravid vecka för vecka!
    Ser framemot att få följa dig där!

  3. Tack så mycket för svar kring örhängena! Är trogen bloggläsare (och poddlyssnare) men kommenterar i princip aldrig. Känns ändå fint att de två gånger under åren jag ändå gjort slag i saken och skrivit en fråga så har jag fått svar båda gångerna! Keep up the good work 🙂

    / Mvh tjejen som ställde frågan för några år sedan kring att vara den ”högljudda tjejen”

    1. Nej, han och D är kusiner. D’s bror heter Sam, Dannis kille heter Babak och är Damon och Sams kusin 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi