WEEKLY PLANS

God morgon älsklingar!

Jag är helt slut i kroppen men fylld av kärlek och värme. Snacka om att det tar på krafterna att festa som att man inte är gravid när man faktiskt är det, haha. Med inte en jätteliten bebis i magen längre… tror jag dansade i 3-4 timmar i lördags på bröllopsbrunchen! Glömde nästan bort att jag var gravid där ett tag. Men blev påmind när jag kom hem på kvällen och fick den sjukaste krampen i benen. Jag hade sååå ont att tårarna nästan kom och fick massera, duscha benen i kallt vatten och hålla dem högt tills det blev lite bättre. Men fy fan vad ont det gjorde.

Mer om bröllopet sen, men wow vilken underbar helg jag har haft! Bästa bästa bästa! Bröllop är livet ♥

Nu ska jag strax sticka iväg på träning, men först tittar vi på veckan.

Måndag: Gravid-barre på morgonen, det är vårt sista pass med preggo-gruppen som har kört på The Place i fem veckor! Kommer sakna den här träningen men ser fram emot när vi kör mama/baby-passen i höst istället 🙂 Sen har jag möte om Grounded Factory, måndagsmöte med teamet och ikväll är det förlossningskurs del två på Danderyds Sjukhus!
Tisdag: Tänkte jobba hemifrån med lite olika projekt jag sitter med. Ska ta en kaffe med Tess som är moderedaktör hos oss på eftermiddagen och köra ett yogapass om jag orkar.
Onsdag: Kontorsdag, podda, möten.
Torsdag: Fota en rolig grej för Maria Nila hela förmiddagen innan lunchdejt med William och sen börjar påsken! Hur mysigt! Ännu mysigare att det ska bli 16 grader!!


Foto

  1. Ja bröllop är så fint! Älskar att gå på bröllop. Hur tänker ni kring giftemål? Vi ska ha barn i sommar och är inte förlovade. Har faktiskt inte tänkt så mycket på den saken men med en mamma som jobbar med familjerätt så får man ju en del goda råd… funderar på om man ska springa iväg till stadshuset bara för att säkra upp saker om något skulle hända (uppskrämd tjej!!) och sen ha en brakfest när man själv kan delta. Men sen tycker jag det verkade himla fint så som Ida Warg och hennes man gjorde… tudelat! Hur resonerar ni?

  2. Hej Michaela!
    Ville bara informera om att jag fick jättebra användning av forni.se idag, närmare bestämt av CV mallen som underlättade ansökningen till ett jobb 🙂
    Tänkte att det kunde vara roligt att veta!
    Kram Sara

    1. Men gud vad roligt! Det är exakt sånt här man vill höra när man lägger massa kärlek på artiklarna. Tack! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi