Bröllopsdags!

Gaaah äntligen fredag, solen skiner och om några timmar går startskottet för Margaux och Jacobs bröllop!!!

Sååå sinnessjukt taggad. Jag har knappt träffat några kompisar under vintern pga graviditet, mycket jobb och att man generellt bara går i ide under vintern så det ska bli magiskt att hänga med alla. Det känns lite som att det här bröllopet är starten för våren. Hurra!

Jag ska iväg och fixa håret om ett par timmar, jobba undan, packa väskan eftersom vi sover över och prova igenom mina outfits en sista gång. Det är inte helt lätt att hitta rätt med världens jävla mage men nu har jag hittat två klänningar som jag känner mig superfin i. Så skönt.

Hoppas att ni får en underbar fredag! Följ med på Instastory om ni vill. Annars kommer det upp ett intressant samarbete här inne lite senare idag.

Puss!

  1. Till frågor med forni!
    Hejhej! Eftersom du är ett äkta Italien-PRO kan jag inte komma på någon annan bättre än dig att rådfråga; jag ska till san vito (Abruzzo) i sommar och undrar om du har några tips? Har förstått det som att det är en mindre turistig och kanske inte lika välbesökt region som andra delar av Italien. Har du varit där eller vet du något om det, tips på utflykter, naturställen, vingårdar, restauranger, shopping, barer, saker jag ej får missa etc? Undrar även lite kring den italienska maten som ju alla älskar, är det lätt att hitta vegetariska utbud? 🙂
    Kram och tack för en grym blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi