Solglasögon och frukost

Åh vad mysigt frukostevent jag var på igår! Det var Synoptik i Sturegallerian som bjöd in till pressfrukost. Där fick vi höra om vårens trender av deras solglasögonstylist och sen fick alla gäster hjälp med att hitta den perfekta modellen på solglasögon för just ens eget ansikte! Ansiktsformer är så olika och vi alla passar ju i olika modeller. Det testades runt hej vilt och jag hittade flera nya favoriter.

Hur fina var inte bågarna ovan som Ebba hittade från Prada? Mmm våren välkommen!

Sen åt jag vegansk frukost från Brekkie som ni ser på bilden och pratade om helgens bröllop med Dasha. Jag insåg att jag har varit nykter lika länge som Atlas funnits i världen haha! Fick reda på att jag var gravid några dagar innan han föddes. Mysigt för Dasha och Douglas som har sin första festkväll tillsammans nu på bröllopet sen de blev föräldrar, jag undrar när och hur vår första utekväll tillsammans kommer att bli. Som mamma och pappa! Härligt.

Foto: Lisa Höök

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi