WEEKLY PLANS

Hej små igelkottar,

Hur mår ni?

Jag hoppas att ni är utvilade, tillfreds och redo för en ny vecka.

Den här veckan är mycket bra planerad jobbmässigt för mig! Om ett par veckor har jag några stora plåtningar och inspelningar planerade, vilket gör att en lugnt planerad vecka såhär innan är precis vad jag behöver. Bra Michaela! Fortsätt såhär!

Jag har en rad med flaggade mejl som jag ska hugga tag i denna vecka och tycker att inkorgen är lite som städning – ju mer man samlar på sig desto mer ångestfyllt blir det att ta tag i det. Bättre att beta av allt eftersom men nu blev det inte så…

Jaja – vi kika på veckan!

Måndag: Frukostmöte med FORNI-teamet följt av en heldag på kontoret. På lunchen har jag och Petra bokat lyxdejt på Sturehof. För ibland behöver två bästisar det!
Tisdag: Träning och pressfrukost tillsammans med Adoore Sport (gud vad jag älskar deras bruna träningsset, så snyggt och bra!!!). På förmiddagen har jag ett möte om kommande Healing Hearts (vi kommer att ha två stycken Healing Hearts-event under 2019) och efter jobbet ska jag på min gravidyoga som jag ÄLSKAR. Yoga ♥
Onsdag: Heldag på kontoret, podda på lunchen och tid hos vår barnmorska efter jobbet. Längtar.
Torsdag: Jobba hemifrån förutom att jag har tid hos min psykolog. Det är både påfrestande och utvecklande att gå i KBT-terapi under en graviditet men jag tror att det gör mig till en bättre människa vilket känns extremt viktigt när jag ska bli mamma.
Fredag: Megaformer med preggogänget på morgonen jippiii! På lunchen ska jag hålla en presentation hos ett säljbolag och på eftermiddagen har jag möte med Jossan, vi tänkte spåna på roliga idéer att göra tillsammans med Grounded Factory! Efter jobbet ska jag, Emelie och Lollo på förhandsvisning av Kardashians nya säsong på Haymarket och sen är det heeelg.

  1. Jag gick psykoterapi under min andra graviditet. Det var tufft. Men värt det.
    Stort grattis till er graviditet. Så kul att följa eran resa

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi