WEEKLY PLANS

Okej, nu har jag lugnat ner mig (pyttelite) haha!

Jag gick hem från jobbet för en halvtimme sen och har precis slängt in första maskinen tvätt. Det vankas tvättmaraton idag och mellan maskinerna ska jag nog bara jobba med att skriva ner mina idéer och tankar jag har kring alla stundande projekt. Vissa dagar behöver man få låta kreativiteten flöda, inte arbeta effektivt åt ett tydligt håll, och den här eftermiddagen är precis så känner jag. Hoppas att D kommer hem lite senare idag så att jag hinner med så mycket som möjligt, haha!

Ska vi titta på veckan?

Måndag: Morgonmöte med teamet följt av en heldag på kontoret
Tisdag: Förmiddag på kontoret och en liten fotografering innan lunch för pressmeddelandet som ska ut. Sen har jag pedikyr på lunchen följt av en inspelning under eftermiddagen för Philips! Efter jobbet ska jag på veckans gravidyoga-kurs, åh vad jag tycker om den!
Onsdag: Frukostmöte med Flattered följt av möte med mitt & Hamiltons bokförlag och så poddar vi på lunchen. Eftermiddagen tillbringas på kontoret, kanske med att skriva massa härliga blogginlägg!
Torsdag: Ett litet hemligt möte på morgonen och sen ska jag jobba hemifrån resten av dagen.
Fredag: Fredagen börjar med att jag ska på gravid-megaformer på The Place med tio andra gravida tjejkompisar som jag har styrt upp – hur kul! Älskar att ha så många gravida tjejkompisar så att man kan göra sånt här tillsammans. Jag ska äta fredagslunch med Alexia och på eftermiddagen har jag möte med ett företag som jag ska göra ett baby-samarbete med. MYSIGT!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi