WEEKLY PLANS

Hello cuties,

Jag var helt säker på att det var söndag när jag vaknade i morse. Låg och drog mig ett tag och började fundera på frukost när jag kom på att juste, det är måndag. Ändå mysig start på veckan att vakna med söndagskänslan i kroppen!

Den här veckan är fullspäckad med sociala aktiviteter som motsats till senaste veckans lugn. Jag har grejer inbokat efter jobbet fyra av fem vardagar. MEN i helgen ska vi rensa lägenheten så det känns fint att få in lite socialt innan dess. Det börjar bli jobbigare för mig att böja mig ner och bära grejer, jag känner hur jag mosar ungen där inne och så blir jag andfådd som fan, haha. Därför känns det bra att ha rensningen klar medan jag orkar sånt, så att man bara kan fokusera på inköp och att tjocka på sig sista månaderna.

Fyra månader kvar till ankomst! Ih!

Nog om det, ska vi kika på veckan?

Måndag: Heldag på kontoret
Tisdag: Heldag på kontoret, lunchmöte med min kompis Madde om ett ev. projekt kring psykisk ohälsa. Efter jobbet ska jag på gravidyoga och därefter ett event med Livly.
Onsdag: Podda, lunchevent för Dr. Brandt, möte med en superrolig kund. Efter jobbet ska jag äta middag med Petra och Bosse <3!
Torsdag: Lunchevent för Estelle & Thild på Rutabaga, så lyxigt och mysigt! Resten av dagen tillbringas på jobbet och efter jobbet ska jag på italiensk afton med Margaux, Amanda och Petra.
Fredag: Pressfrukost för Soft Goat, fredagslunch med Camilla, möten på eftermiddagen och så ska jag förbi Jossans yogastudio på Söder – längtar! Efter allt blir det en aw med William tror jag.

Härlig vecka, jag är redo!


Bild

Drömfrisyr och drömsminkning. Om man ändå orkade va sådär piffad i mars…

  1. Låter klokt att rensa nu. Vi flyttade när jag var gravid i vecka 32 den veckan var det mellan 30-34 grader i somras. Eftersom vi skulle flytta ur lägenheten samma dag som de andra skulle flytta in kunde vi inte ta flyttstäda utan där låg man med magen och skurade badrummet med svetten rinnandes, puuuh!

  2. Behöver hjälp från dig och dina kreativa läsare! Ska klä ut mig till influencer på lördag… VAD och HUR ska jag göra? Ös på med tips alla ni som läser detta! Tack på förhand<3

  3. Hej Michaela!
    Är själv HSP och fick barn i somras och det har varit helt galet fantastiskt så du har verkligen en magisk tid framför dig. Du vet säkert detta men förutom det fantastiska så drabbas man av en helt sjuk skörhet. Det känns som man är hudlös. I ett halvår nu har jag fått filtrera allt jag kollar och lyssnar på, kan inte läsa nyheter eller se nån insamling på Facebook utan att brista ut i gråt för det känns om man ska gå sönder av sorg. Det är så drabbande. Jag var helt oförberedd på att jag kunde känna ännu mer än vad jag redan gjorde, känns som man blir waterbordad av sina egna känslor bara man råka kolla på rapport kl 7. Jag går till en psykolog nu för att kunna hantera HSP levle 283829. Jag skriver egentligen bara för att säga; ha en plan för hur du ska göra om du också drabbas av detta. Går du till en psykolog redan nu, prata om det. Jag fattade inte vad som hände och lät det pågå i månader. Jag hoppas verkligen du slipper och att du bara får mys och gos i bebisbubblan. Massa kärlek!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi