ONSDAG

God morgon kära ni,

Hur mår ni idag?

Jag mår bra. Ibland mår man liksom varken mer eller mindre, hehe. Har haft en fin vecka hittills och känner mig taggad för slutspurten på jobbveckan innan det blir helg.

Igår var jag på ett event med Babybjörn och det var mitt första event som gravid/mamma! Spännande! De hade bjudit in till ett träningsevent på BeCore där vi körde gravidanpassad megaformer, det är ju den träningsformen jag brukar köra. Den var mycket lugnare än ett vanligt pass men vi fick ändå lite träning och musklerna i ryggen fick jobbas igenom. Jag tror att under graviditeten räcker det med att underhålla kroppen och då funkar enklare träning perfekt. Mitt viktigaste är att behålla styrka i ryggen eftersom det är den jag får problem med annars.

Anyway, efter träningspasset fick vi en supergod frukost från Pom & Flora samt en genomgång av varumärket. Kenza var också där så vi pratade om inköp, barnvagnar, namn och allt sånt man tänker på när man är gravid. När vi gick fick vi dessutom med oss världens finaste Babybjörn som jag ser fram emot att använda i sommar! Hurra!

Åt ni några semlor igår förresten? Jag hade fått tips om att Bröd & Salt gör laktosfria semlor så jag var där och köpte semlor till vår tre-fika på kontoret och mmmmmmmmmm de var inte äckliga kan jag tala om. Mums. Får se om jag hinner få i mig en semla till innan säsongen är över, jag har bara ätit 1 1/2 hittills så jag har plats för någon till tycker jag 😉

Nu ska jag påbörja min dag här på kontoret. Sen blir det podd och event i em. Hoppas att ni får en fin onsdag så hörs vi lite senare, puss!

  1. Jajemän, blev en semla igår. En konsult på jobbet bjöd. Skulle också kunna tänka mig en till från min favorit Walhalla bageriet när Djurgården. Eller en semlawrap – har inte hunnit äta en ännu… eller prioriterat 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi