Frågor med Forni

Hej Michaela,
Har du läst den här? Vad tyckte du isåfall?
Kram

Hej kära du

Nix! Är det något du rekommenderar? 🙂

Hej Michaela!
Jag har en fråga till veckans frågor med Forni.
Jag och min mamma planerar att åka till Palma en vecka i början på maj och jag skulle så gärna ta emot några tips från dig eftersom jag vet att du varit där förut. Läste igenom några gamla inlägg från dina resor men skulle bli så glad om du vill tipsa om kanske några hotell, restauranger, butiker, aktiviteter eller andra ställen att besöka? Undrar också om du vet hur vädret är under den perioden och vilket område som är bäst att bo i? Dvs i stan, nära havet/hamnen osv?
Tack för världens bästa blogg!
Kram <3

Hej fina du!

Som du säger är det bästa att söka på ”Palma” i sökfältet på bloggen och sen gå igenom alla inlägg. Då får du bilder, tips och tankar kring allt jag har gjort när jag varit där. Så brukar jag göra när jag är inne hos andra bloggare och tycker att det är bästa sättet att få in tips från.

Om du vill ha fem snabba tips såhär på rak arm så säger jag:
– Bo på Hotel Mama eller Sant Francesc. Om du inte bor på dem, besök båda för drinkar. Det är Palmas två bästa hotell tycker jag!
– Middag på Spot
– Kör en dag där ni hyr bil och åker till Deia och Valldemossa, två fantastiska små ställen ca en timme från Palma!
– En heldag med solbädd och lunch på Gran Folie, mysigaste beach cluben. Drick massa sangria och läs böcker och bada i det ljuvliga havet!
– Åk ner till Port Portals och ät middag på Tahini om ni vill ha asian fusion, mums så gott det är!

Lyssnade just klart podd-avsnittet och det var verkligen så bra. Du inspirerar mig verkligen, behövde påminnelsen om att ta hand om en först och lyssna på sitt inre. Då jag är i en period som känns extremt stressig. Så tusen tack igen!
Har en fråga, dock inte alls relaterat till avsnittet utan varifrån är din UNDERBARA jacka ifrån? Kan du möjligtvis också sätta en link till den? Blev helt kär i den!! Puss o kram

Tack fina du!

Den är från Max Mara!

Kram!

Hej micaela!

Är sugen på samma soffbord som du har. Är du nöjd?

Minela

Hej Minela

Älskar det!!! Vi har haft det i fyra år och jag tycker fortfarande det är lika fint. Det bästa är att det är stort och har mycket utrymme så att man kan duka upp mycket saker på det. Kanterna känns dock livsfarliga för ett barn så vi måste köpa sådana där skitfula skydd efter sommaren :'( Haha!

Hej fina du! Tusen grattis till bebis i magen, vilken gåva!! Denna fråga är till frågor med forni, hoppas ok med en icke-bebis fråga.

Jo det är såhär – jag har nyligen blivit tillsammans med en kille som är fantastisk på alla vis – MEN han vill inte höras så mkt emellan att vi ses. Han tycker att telefoner är till för att bestämma när man ska ses på – men gillar inte att snickesnacka eller smsa, det blir ganska få och korta sms. Han svarar alltid snabbt när jag hör av mig och har sagt att jag får och ska höra av mig när jag än vill så det är liksom inte så att han tycker det är jobbigt att jag hör av mig. Men! Jag vill ju så gärna att han ska ringa mig, känner ju mig klängig och som att jag tycker om honom mer än han tycker om mig när jag ringer honom varje dag men han bara mig för att bestämma praktiska saker. Vi är väldigt tidigt i relationen och jag vill inte ta upp detta som ett problem dels pga det och dels pga känner mig löjlig som vill ha sån bekräftelse – men blir liksom lite avis när mina vänner smsar flera ggr om dagen med sina killar och pratar i timmar i telefon och så har jag haft det i mina tidigare förhållanden – och gillade verkligen det. Det känns nästan lite ensamt när jag tänker på honom massa ggr om dagen men vi inte hörs då.

Bla bla! Förlåt för långt mail – det jag undrar är – hur har du gjort? Har du känt något liknande som mig? Hur har ni pratat om det? Hur har du kommit till rätta med dina känslor kring det? Minns att du skrivit om att du och D velat höras lite olika mycket.

Så tacksam för svar och sorry för lång fråga! Tycker du verkar vara så varm, fin och vettig! ❤️

Hej gull!

Haha han låter som D. Kommer aldrig glömma när vi precis blivit tillsammans och jag ringde honom, efter ett tag säger han ”Du jag har lite dålig mottagning…” vilket jag vet är något han säger när han inte vill prata i telefon haha. Blev sååå besviken och ledsen på honom. För att inte tala om svartsjuk! Men nu såhär nästan sex år senare vet jag att det inte hade någonting med mig att göra, han ville bara inte prata i telefon. Och jag är likadan för det mesta.

Jag skulle inte ta det personligt om jag var du utan bara låta det vara. Man får välja sina strider! När jag är iväg med mina tjejkompisar hörs de flesta typ 300% mer med sina killar än vad jag och D hörs. Ibland har det gjort mig ledsen och jag har tagit upp det, men inser varje gång att han inte gör det för att vara elak. Nu för tiden anstränger han sig för att han vet att det är viktigt för mig, men om han glömmer ibland blir jag inte sårad utan tänker att det är sån han är.

Fundera på hur viktigt det är för dig att diskutera med honom eller om det är en sån grej du kan lära dig leva med. Jag tycker nästan det är lite skönt att vi inte är ett sånt par som måste höras hela tiden. Det gör att vår tid när vi är med varandra rent fysiskt är fullspäckad av spännande konversationer!

Stor kram

Hej vackra!
Vart kommer din fina cashmerehalsduk ifrån?
Kramar

Soft Goat! De gör de bästa halsdukarna, så varma men inte så tjocka och knögliga liksom. Jag älskar min!

  1. Hej,
    Fyi. När jag går in på din blogg så pausas alltid musiken jag lyssnar på (i mobiltelefon). Himla konstigt och störande. Annars är din blogg bäst! Puss

  2. Grattis till lilla miraklet i magen!

    Jag hade ett liknande bord som ni innan min son föddes. Plockade bort det rätt snabbt när han började resa sig upp och stå mot bordet och gå. Använde kantskydd, men rädslan för att han skulle slå i huvudet i någon av sidorna blev lite väl stor.

    Kramar,
    Sofia

  3. Till tjejen som har en kille som inte vill ringas så mycket – tjejer min kille är exakt likadan! Helt hopplöst oromantisk i den aspekten. När mina kompisar satt där med kärleksförklaringar och gull via sms låg min mobil tyst på bordet, och skrev jag till honom fick jag nåt kortfattat tillbaka. Kunde skriva en uppsats och få tillbaka endast ett ”saknar dig med”, typ. Precis som Forni säger har jag blivit så ledsen och besviken ibland, främst i början, men nu vet jag att han bara är sån. Har inget med mig att göra. Kommer kanske inte alltid vara skitkul, men du kommer känna dig lugn när du lärt känna honom, OCH du kommer lära dig att se det positiva – det blir faktiskt lite mer spännande och speciellt på nåt sätt när man inte håller på och hörs heeela tiden… sånt kan också bli lite tjatigt och trist 🙂

  4. Vi är ett par som hörs hels tiden, och tänk! Vi har ändå alltid saker att prata om. Behöver INTE vara så kategoriskt hela tiden – alla är olika och det är därför kaka söker maka. ”Ett sånt par” låter som att det är något dåligt och fult.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi