WEEKLY PLANS

Ciao från Italien!

Hur mår ni denna måndag?

Vi vaknade strax innan nio i vanlig ordning och jag sov nästan tio timmar i sträck – en sån lyx! När jag gick upp fixade nonna frukost på typiskt italienskt vis – stor latte och croissant med nutella. Det är riktigt vårväder ute, runt 15 grader, så efter frukost gick vi ut på en promenad längst med stranden och nu sitter jag här och skriver med er. Helst hade jag velat vara helt jobbfri fram tills att jag är tillbaka på onsdag men jag vet att jag bara blir stressad då, så jag tar två timmar idag så kan jag koppla av fram tills jag är hemma sen.

Vi har det så bra och jag passar på att njuta av den sista resan med min familj innan jag är mamma och har en egen familj. Sover, äter, promenerar och njuter av vädret och varandra. Som det ska vara på familjesemester. Det kommer lite bilder i dagarna!

Ska vi kika på veckan så länge?

Måndag: Italien!
Tisdag: Italien! Landar efter midnatt så vi har hela dagen här.
Onsdag: Frukostmöte om ett roligt projekt, tid hos min psykolog, podda och två möten på eftermiddagen. Är uppbokad från 09-16 så vet inte riktigt när jag ska hinna ta tag i mejlen, men det löser sig 🙂
Torsdag: Jag har ett jättemysigt frukostevent med meditation på morgonen tillsammans med Röhnisch och Indiska! Sen blir det några timmar på kontoret och på eftermiddagen är jag borta. Jag har bokat gravidmassage och så ska vi på vårt RUL – alltså rutinultraljudet som är det ”stora ultraljudet” kan man väl säga. Ih! Så peppad på att få säga hej till vår bebis igen!
Fredag: Har bokat ett träningspass på morgonen och sen blir det ett roligt lunchmöte med en kaffekund. Efter jobbet har vi bokat in en aw med tjejerna på Her Hour, vi delar ju kontor och hänger mycket så vi ska ut och dricka bubbel! Så jäkla mysigt!

Riktigt taggad på den här veckan. Jag har som utmaning att hitta lite nya arbetsveckor nu när jag inte kommer orka lika mycket och känner att det kommer gå strålande. Denna halva vecka får bli första testet!

Nog ett av de finaste sovrummen jag sett, verkligen i min smak! Bild härifrån.

  1. Låter som att du har en underbar minisemester! Kommer ni ta reda på bebisens kön innan födsel? Så exalterad för er. Kram

    1. Vi gjorde ett NIPT-test så vi vet redan kön, avslöjar det inom ett par veckor! Det har varit så mycket annat jag vill skriva om kring graviditeten först men vill inte att detta bara ska vara en gravid-blogg 🙂 Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi