Valentines och vår bebis gudmor

I torsdags var det Alla hjärtans dag! Det skulle jag fira med kärlekslunch på Sturehof med Petra.

Jag hade tagit med mig en påse med massa grejer i och ett brev, brevet var från bebisen i magen som frågade om hon ville bli gudmor – det ville hon!!! D kom förbi lunchen och kramades för att fira att hon sa ja. För oss var det ganska stort att välja om vi skulle ha gudföräldrar och i sådana fall vilka, men när vi pratade om det på Maldiverna var vi båda överens om att Petra var den personen vi ville ha som gudmor. Hennes engagemang kring den här bebisen har varit helt otroligt sen dag ett. Även om hon såklart står mig supersupersuper nära som vän, så var det inte ”bara därför” som vi valde att fråga henne. Utan det var för att vi kunde inte tänka oss en bättre person som gudmor till vårt barn av alla människor i hela världen.

Gud den här bebisen kommer få världens roligaste liv.

När jag kom hem hade jag fått det här budet från Richard Juhlin med bubbel, champagneglas, choklad och vääärldens vackraste bukett!

Och av Babyshop hade jag fått en gravid-kit i Alla hjärtans dag-present – HUR GULLIGT?! Jag har tänkt köpa en gravidkudde men nu fick jag en vilket gjorde mig sååå glad. Tack snälla!

På kvällen lagade jag trerätters som ni ju vet. Först ut: löjromspizza! Gud så god den blev, smakade precis som langos.

Sen torsktygg med parmesansås och pressad potatis mmm LJUVLIG.

Slutligen en gluten och laktosfri-kladdkaka som vi åt framför Wahlgrens Värld. Alla rätter var tio poäng men ändå enkla och laga, snacka om win för mig som inte orkar stå för länge i köket nu för tiden. Ni hittar recepten längre ner i bloggen!

Gud vad tacksam jag är för den här dagen, en riktig pangdag i mitt liv. Kände mig lyckligare än på länge ♥

  1. Hej vackra Forni! Hade älskat om du hade kunnat göra ett inlägg där du visar alla dina solisar 🙂 Kram

  2. Och inte bara en gravidkudde. Världens bästa! Alltså den där kudden hade jag från v 20, hade aldrig klarat mig utan den. Hade den på BB och ammade, har haft den när jag gav ersättning, har haft den som babynest, sittstöd till bebis, haft i bebis säng för att göra det mysigare. Bästa köpet!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi