FRIYAY!

Hur skönt med fredag idag?

Jag tycker i och för sig att det kändes som fredag igår i och med Alla hjärtans dag samt att jag reser bort idag.

Strax hoppar jag på planet mot Italien där vi ska fira min farfars 80-års dag!

Det ska bli supermysigt att träffa alla men om jag ska vara ärlig tycker jag det känns lite jobbigt att flyga just nu. Jag tror det är en kombination med alla diskussioner kring miljön och flygande tillsammans med att jag är gravid. Många sa att man ska ”passa på att resa innan barnet kommer” men jag tycker inte att det är lika härligt att resa som gravid…

Flyga för att fira min farfar är såklart den mest självklara resan i världen för mig, jag älskar honom enormt och hade aldrig velat missa hans 80-års dag. Men samtidigt så önskar jag att de bodde nära oss så att vi slapp flyga över huvud taget för att träffa dem. Jag har alltid tyckt att det är en lyx att ha min släkt i Italien men nu när jag är gravid och snart kommer ha ett barn (om allt går som det ska) så hade jag liksom hellre velat ha dem nära. Min farfar kan inte resa längre och jag blir ledsen när jag tänker på att jag inte vet när han och min farmor kommer få träffa sitt barnbarnsbarn.

Jaja, jag får njuta av den här resan och tiden vi får tillsammans. Det är jag, mamma, pappa och Timmy som åker och det är ändå mysigt för Gud vet när/om vi fyra kommer åka iväg på en resa tillsammans igen utan respektive eller barn eller vad det nu kan vara.

Ha en mysig fredagskväll nu, puss!

En bild från när vi hälsade på farmor och farfar sommaren 2015, det där hade varit en riktigt fin gravidlook för övrigt!

  1. Först vill jag få sagt, så ingen missförstår att: självklart är miljön viktigt, alltså oerhört viktig. Självklart ska vi tänka igenom våra val och skärpa till oss på så många sätt, inom väldigt många samhällsfrågor.
    Men, en tanke som slog mig när jag läste inlägget var NÄR ska människor sluta vara så himla hårda mot er influenser? Jag förstår inte hur ni orkar bli granskade varenda dag, och kritiserade. Återigen, jag förstår poängen många har att det är viktiga avgörande beslut som får direkta konsekvenser. MEN nu känns det som att många influenser inte vågar uttala sig utan att be om ursäkt, vända & vrida på alla aspekter för att inte trampa någon på tårna. Varför tycker jag det är fel? För att människor som kommenterar uttalar sig som att de själva är några supermänniskor som gör allt rätt, vilket omöjligt kan stämma. INGEN kan vara inset i ALLA frågor och göra ALLA rätt. Men ni verkar förväntas göra det, för så fort ni gör fel inom något område så finns det ju alltid någon expert som ska uttala sig.
    Jag vet inte, reagerade för jag tycker att du Michaela verkar vara en så himla klok och välmenande människa. Du gör redan så mycket bra. Åk utan dåligt samvete den här gången, jag tycker det. Men förstår problematiken med flyg, självklart.

    Ville bara få det sagt. Blev en väldigt rörig kommentar, men jag hoppas min poäng går fram. Heja er som orkar fortsätta med era drömjobb, trots att ni ständigt får kritik. Tänk om vi andra blev granskade av så mycket människor och dömda varenda dag på våra jobb. Fruktansvärt ju. Och jag förstår bara inte människor som tycker att ”det får ni stå ut med för ni valt ett offentligt yrke”, nej ingen ska behöva stå ut med pekpinnar för ALLT man gör. 🙁

    Jag hoppas du kan slappna av väl på plats, och kan njuta av dagarna. Stor kram <3

    1. Tack för dina fina, kärleksfulla och tänkvärda kommentar. Blev glad och lite rörd över din omtanke, tack <333

  2. Åh- Vi har 75% av vår släkt utomlands jag och min pojkvän, skall få vårt första barn i år (om allt går vägen som du också säger), och jag känner exakt igen mig i dina tankar kring detta…:/

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi