Framgångspodden och Framgångsbilen

För några veckor sen spelade jag in Framgångspodden och Framgångsbilen med Alexander Pärleros! Har ni lyssnat än? Hans podd har ju typ en halv miljon lyssnare så det känns otroligt roligt att få vara med som gäst! Bara att söka på Framgångspodden i närmsta podcast-app!

Om ni tittar på Framgångsbilen som är ett avsnitt på tio minuter kommer ni att kunna se hur glad jag är. Det här var dagen efter vi hade gjort vårt ultraljud i v.16 och jag för första gången kände att jag kunde börja slappna av och njuta av det faktum att jag är gravid. Man ser verkligen på mig hur lycklig jag är, jag kan inte sluta le haha! Alex visste såklart ingenting och eftersom jag hade vinterkläder syntes det inte heller.

  1. Lyssnade just klart podd-avsnittet och det var verkligen så bra. Du inspirerar mig verkligen, behövde påminnelsen om att ta hand om en först och lyssna på sitt inre. Då jag är i en period som känns extremt stressig. Så tusen tack igen!
    Har en fråga, dock inte alls relaterat till avsnittet utan varifrån är din UNDERBARA jacka ifrån? Kan du möjligtvis också sätta en link till den? Blev helt kär i den!! Puss o kram

  2. Alltså, wow! Blev så glad av att lyssna på ditt avsnitt. Du sprider så mycket energi, känner igen mig i mycket kring det du pratar om i avsnittet. Ett av mina nya favoritavsnitt från Framgångspodden som jag kommer lyssna på flera gånger.

  3. Bästa avsnittet. Ett avsnitt man kan lyssna på flera gånger och bli inspirerad på olika sätt varje gång man lyssnar. Du är bäst och du STRÅLAR i videon✨✨

  4. Så otroligt fin intervju, kändes väldigt genuin! Som poddlyssnare var det härligt med rörlig material 😉

  5. Riktigt bra klipp! Har läst din blogg länge och fått en helt annan uppfattning om dig som person genom det skrivna – rätt oskön egenkär sådan faktiskt av och till men när jag såg videon kändes du som en vänn som jag gärna hänger med.

  6. Först o främst GRATTIS till bebben! ❤️ Jag tittade på framgångsbilen o såg hur lycklig du är. Vilket gjorde mig glad! Jag försöker också som du att undvika negativa människor i all mån det går, men just nu är det svårt. Jag pluggar med en person som har sån negativ energi runt sig, och just nu kan jag inte undvika henne då vi har grupparbete ihop. Vilket TAR.PÅ.MINA.KRAFTER. Hon klagar, allt är jobbigt, hon är stressad etc. Jag försöker att stänga av när hon går igång men hela hennes aura skriker låg energi. Jag är även HSPsom du så känner av detta väldigt starkt. Har du något tips på hur man ska handskas med negativ energi man har runt sig som inte går att undvika? Just nu tvingas jag ihop med denna människa och trots att vi måste samarbeta just nu påverkas jag så otroligt mycket av hennes låga energi.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi