Tre saker

Hej alla gulliga,

Tack för er kärlek ♥

Här kommer tre tips kring min graviditet som ni kan läsa om ni vill:

1. Jag är Veckans Preggo på Mama där jag har svarat på lite frågor som ni kan läsa här (klick!).

2. I veckans poddavsnitt pratar jag om graviditeten – så skönt att äntligen kunna prata om den i podden. Jag berättar om huruvida vi var redo att bli med barn, när vi kom till det beslutet och hur det kändes första gången en person frågade om jag var gravid. Sök på ”Forni & Hamilton” där appar finns så hittar ni avsnittet! Eller klicka här.

3. Min graviditet vecka 18 ligger uppe på FORNI – här kan ni läsa den!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi