Eftermiddagsinlägget

God eftermiddag mina små gullisar,

Jag har haft en omvälvande dag som har gått i full fart. Klassisk sista minuten-stress innan semestern. Som tur är åker vi inte förrän imorgon kväll, men jag har en plåtning hemma hos mig imorgon på dagen och sen måste jag hinna packa någon gång också. Jaja, om mindre än två dygn ligger jag på en solstol.

Nu ska jag stänga igen datorn och promenera hem till min älskling. Det blir omelett på sista resterna i kylen till middag. Och ett avsnitt av True Detective till det. Har ni sett den? Jag ÄLSKAR serien (vi är bara på säsong 1) men D är lite mer tveksam hehe… Själv sitter jag på helspänn under de avsnitt vi sett so far.

Men puss då så hörs vi imorgon bitti. På flyget ska jag blogga loss, har lagt massa spännande blogginlägg i utkast som jag ska bli klar med. PUSS

  1. Superbra serie! Jag och sambon började kolla för en vecka sedan och nu är vi snart klara med säsong 2. Jag var också lite tveksam i början av första säsongen, tyckte att det var lite märkligt upplagt och ganska segt men jag ville hända veta vad som skulle hända. Och sen blev det bara bättre och bättre 🙂 Säsong 2 är mer action om man gillar sånt mer.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi