Semlor, städmani och spökhistorier

I fredags gästade jag och Hamilton en författarfrukost på Harper Collins som är vårt förlag. Vi pratade om poesi och känslor med Carina Nunstedt och det var en perfekt start på helgen!

Sen tog jag mig till ett kontor som badade i solljus <333

När mejlen var nollad gick jag hem till Danni för att se deras nya lägenhet! De bor precis vid oss och har köpt en jättefin lägenhet som verkligen kändes trivsam. Vi åt semlor och pratade om deras bebis som kommer om en månad (!).

Sen gick jag runt hörnet till Broms för en aw med Cilla. Vi lever så olika liv men är ändå så lika, jag älskar vänner som man kan komma på djupet med utan att nödvändigtvis vara samma typ av person.

När jag kom hem stod D vid spisen och lagade fredagsmiddag åt oss. Jag hällde upp chips med dipp för att stilla panikhungern.

Mmm FRIKADELLER!

Det bjöds på frikadeller i en orientalisk tomatsås, svartris, grönkålssallad och en persiljepesto. Herregud så gott, lyxen i att vara tillsammans med D hehe, jag har det riktigt bra alltså.

På lördagsmorgonen åt vi en lång brunch framför Nyhetsmorgon i vanlig ordning.

Sen kom den här bilden upp som minne på Facebook. Jag och Cilla i Paris 2010, vi hade köpt peruker på dagen och dansade bort natten 🙂 Gullisar 🙂

När D drog iväg på tennis började jag titta på Marie Kondos städ-serie på Netflix. Blev BESATT. Så jag var tvungen att rensa alla böcker i hemmet efter två avsnitt.

När kvällen kom var vi hembjudna till mamma och pappa på middag eftersom vi reser bort och sen ses vi inte på ett tag. De bjöd på ceviche!

Följt av en italiensk gryta med parmesan-polenta och bönor. Yummie! Sen pratade vi bort hela kvällen och åkte hem efter en jädrans massa timmar.

I söndags åt vi gröt med en aprikoskompott som D svängde ihop. Efter några timmars städande gick vi över till svärisarna och åt sååå god mat som jag glömde fota (brukar lämna mobilen i hallen).

Och på kvällen lyssnade jag på veckans avsnitt av Forni & Hamilton eftersom jag inte hört hela avsnittet. Hamilton hade nämligen en överraskning till mig i veckans avsnitt. Det var en intervju med hennes vän Moa som varit med om riktigt obehagliga spökgrejer… rös genom hela avsnittet men ville liksom ändå ha MER. Lyssna på det – ni kommer inte bli besvikna!

  1. Asså podden! Jag var ute på en PW igår kväll och lyssnade. Jag blev så rädd att jag sprang sista biten hem!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi