WEEKLY PLANS

Hallå mina gullisar!

Vad gör ni?

Jag sitter på kontoret och röjer undan som alltid på måndagsförmiddagar. Den här veckan är så jävla PEPPIG för mig dock, för på fredag åker vi iväg på vår vintersemester som vi har längtat, drömt och fantiserat om. Det känns helt overkligt att vi ska få komma iväg på den här resan och jag längtar sååå mycket. Har redan gått igenom min semestergarderob (ja, jag har en sån!) och valt ut vilka sommarklänningar som ska få följa med.

Men innan jag ska unna mig semester ska jag jobba som en jävla galning så att jag kan gå på just semester sen, trots högsäsong på jobbet. Det går för mig att åka bort mitt i säsong men det kräver sin planering (och jobb även på resan, såklart). Det underlättar enormt att jag har ett fantastiskt team på hemmaplan som ser till att allt rullar på trots att jag är borta. Snart kommer de kunna driva detta bolag utan mig haha!

Ska vi titta på veckan då?

Måndag: Kontorsdag. I eftermiddag ska jag iväg på ett gäng behandlingar för att bli fin till resan – Ögonfransar hos Stephanie, Pedikyr hos Sara, Ögonbryn hos Emelinda.
Tisdag: En förmiddag på kontoret och sen har jag ett spännande möte inbokad. På eftermiddagen jobbar jag från frisörstolen, nu ryker det här tråkiga jävla vinterhåret!
Onsdag: Megaformer innan jobbet och sen två möten om två olika samarbeten under dagen. På eftermiddagen ska vi podda och efter jobbet har jag bokat in en middag med Amanda och Margaux, mysigt!
Torsdag: Heldag på kontoret för att få klart allt jobb inför resan. På eftermiddagen har vi möte med ett av världens lyxigaste modehus (!!! HALLÅ!) och sen har jag en stor fotografering. Vilken dag!
Fredag: Hasta la vista baby!


Ser framför mig att jag är såhär snygg på min semester… bild härifrån!

  1. Jag gissar på Maldiverna 🙂 ”längtat, drömt och fantiserat om”
    Var där över nyår och JA det är en sagolik drömvärld! Helt obeskrivligt!!! Fantasiställe 😉

  2. Gissar också på Maldiverna. Det är också min drömresa just nu, fast med 2 barn (tonåringar) kostar det skjortan. Drömma och titta på instagrambilder kostar ju inget. Ni får ha en fantastisk resa vart det nu bär av. Avis till tusen ??.

  3. Till FmF och Michaela ♡ Apropå resor, jag har en fundering och vill gärna ha din åsikt, och även andras.

    Jag reser mycket men kan inte prata om resorna med min bästa vän då jag märkt att hon är avundsjuk och därmed helt ointresserad. Nämner jag en resa så sitter hon tyst och visar jag en bild på en vacker plats blir responsen: ”mhm.” Så jag har slutat att dela med mig och hon frågar aldrig. Jag är en person som oh:ar och ah:ar över andras resor / upplevelser, så det känns riktigt tråkigt att jag inte kan berätta om mina reseupplevelser till min bästa vän, även om jag verkligen försöker finna förståelse.

    Hur tänker du kring detta? Tack och kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi