Inspiration: Inredning och posters

Inlägget innehåller annonslänkar

Poster | Krukor | Poster | Ljusstake | Ljusstake liten | Doftljus | Poster | Bildkälla

Bildkälla | Sänggavel | Citrusposter | Rosa poster | Växt

Bildkälla | Poster stjärnor | Lampa | Poster båtar | Poster blå

Hur sugna blev ni inte på att uppdatera hemmet nu då?! Eftersom ett av mina nyårslöften är att få till lägenheten perfekt så har jag börjat botanisera lite online för att hitta rätt känsla. Våra färger hemma är ju blått och rosa och sedan är det inslag av marmor, naturmaterial och mer jordnära färger. Det är en ganska knepig kombi men också rolig.

Vad av det ovan hade ni helst klickat hem? Och vad tror ni skulle passa hemma hos oss? Puss!

  1. Hej! Tänkte bara säga att idag uppstod en situation där jag blev lite mörk och avundsjuk på en vän, men så tänkte jag ”Fan skärp dig nu Anna, va lite som Forni och unna dina vänner deras framgångar och var glad för deras skull. Det finns säkert situationener där de är avundsjuka på dig” och så gav jag all kärlek och beröm jag hade istället. Och nu tänker jag att vad fint det är att det finns någon i influencervärlden som inspirerar mig till att vara en snällare människa, t.o.m i januari. Tack för det. Kram!

    1. Men gud vilken fin kommentar, så glad jag blir! Tänk att jag får inspirera någon till att ge kärlek istället för att bli avundsjuk <3 Fan så fint. Det är precis som du säger, du har saker som andra önskar att de hade och vice versa. Så det bästa man kan göra är att vara glad för det man har istället för det man inte har. PUSS

  2. Jag läste din artikel om att vara HSP på Forni och jag vill bara säga tack för påminnelsen! Jag har också blivit kallad överkänslig så många gånger. Också fått kommentarer om att “ska jag gråta nu igen” från människor som stått mig nära och otaliga gånger fått höra “sluta tyck synd om dig själv”. Jag insåg dock tack och lov tidigt att det är en fin egenskap, precis som du skriver i artikeln. Jag insåg att jag känner djupare och mer än de någonsin kommer att göra, vilket gjorde att jag slutade skämmas. Efter flera år av utmattning och depression och skam på grund av det hade jag dock glömt bort detta på vägen tyvärr. Så som sagt, tack för påminnelsen! <3

    1. Åh tack för dina fina ord. Du har helt rätt i dina tankar kring HSP och vi ser på det på samma sätt. Det är vår unika superkraft och något vi absolut inte ska skämmas över <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi