Lördag utan måsten

Hej hjärtan!

Har ni haft en mysig helg so far? Jag har stannat inne och kurerat mig med min älskling. Idag har vi haft den mysigaste lördagen på länge! Vaknade vid halv nio, låg kvar i sängen till halv elva, åt sedan acai bowl till frukost framför Nyhetsmorgon. Efter det tog vi ut duntäcken till soffan och satte på en förmiddagsfilm (det är definitionen av lyx om ni frågar mig, haha). Det blev Mowgli som var bättre än förväntat, kanske för att alla har snackat ner den.

Vid lunchtid tog vi oss ut på en ordentlig promenad i det härliga vädret. Jag som har ont i halsen gick tyst medan D underhöll mig med olika historier. Väl hemma igen åt vi tacos till sen lunch och kollade på dagens andra film: Game Night (så rolig!). Jag somnade en timme i soffan, städade undan lite, packade min väska för imorgon och nu jobbar jag en stund. Snart är det dags för dagens andra omgång tacos och lördagens tredje film.

Ibland är man ju för otålig för att bara vara hemma en hel dag, men när man är sådär mys-sjuk som jag är så är det ju det bästa som finns. Att verkligen tillåta sig själv att göra ingenting, det är ljuvligt. Nästan alla dagar på året är bokade så om någon dag inte är det, kan njutningen ligga i att bara låta den vara.

Nä, nu blir det tacos, vi hörs imorgon igen!

Puss!

  1. Läste din bok och vill säga: Hoppas stjärnorna inte låter dig vänta för länge <3 Fint att du inkluderade något så privat. Hoppas du med tiden vill dela med mer av det på bloggen <3

  2. Åååh blir pirrig i magen och på något sätt lugn när jag hör om din dag, sååå ljuvligt! Vad fint att du tillåter dig själv sånt och visar det, så att ex jag ska ha styrkan att ta tag i mitt inre ledarskap och besluta mig för att få göra samma sak ❤️

  3. Först och främst, krya på dig. Själv ligger jag också hemma snorförkyld, ont i halsen och en uvi på det. Fick ringa och sjuka mig på fredagen och sov bort den. Vad mysigt med spa. Hoppas du hinner bli frisk till dess.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi