Så som i himmelen och husdrömmar

Här kommer helgen i bilder! I fredags var vi på Så som i himmelen-musikalen på Oscarsteatern. Det är SÅ jävla trevligt att gå på föreställningar alltså. Mycket härligare än bio för allt är lite tjusigare liksom. Alla dricker bubbel i pausen och många var lite uppklädda – så trevligt! Vid elva promenerade vi hem genom ett ovanligt lugnt fredags-Stockholm.

Sen kom lördag och då gjorde vi oss i ordning för att åka på äventyr! In i bilen och bort till Gamla Enskede!

Där mina vänner Camilla och Stoffe köpt ett hus!

Det var sååå mysigt där, det är ju ett av mina favoritområden när man pratar villa-områden och huset var så fint och hemtrevligt.

Stoffe är en mästare i köket och serverade en vongole med tomater som tillagats i ugnen i flera timmar. Magiskt gott!

På kvällen blev det en favorit i repris, jag får fan aldrig nog av pasta. Blir seriöst olycklig om jag inte äter det minst en gång i veckan.

Sen kom söndag och jag låg i sängen hela dagen. Läste böcker och jobbade!

Sen gick vi hem till svärisarna och åt massa persisk mat = livet. På kvällen gjorde D milkshakes som vi svepte framför en film. En lugn och mysig helg, precis vad som behövdes inför årets första jobbvecka!

  1. Åh aldrig sett att taket i ert sovrum ser ut som det gör! Så fint! kan inte du ta mer bilder på det? *emoji med hjärtögon*

  2. OMG va snygg du är på bilden i bilen! Looking like Beyoncé! Hur är du sminkad här, eyeliner? Tack för världens bästa och genuina blogg <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi