Annandag jul

Jul-lunket fortsätter i sin stilla takt hos oss. I morse åt vi lång frukost och sen drog D iväg på jul-hockey (tydligen någon tradition haha) medan jag gick iväg för lunch med Jossan. Hon har ju varit i Indien och utbildat sig till yogalärare i en månad! Jag var så spänd på att få höra allt och hade tusen miljoner frågor. Insåg efter att vi hade pratat om henne upplevelse att jag verkligen vill utbilda mig till yogalärare men nog på ett annat sätt. Jag har varit lite avis på att hon gjorde detta men efter att ha rannsakat mig själv insåg jag att jag vill göra det på mitt sätt och längre fram i livet. Nu har jag en nära vän som kunde ge mig massa bra insikter och information, det är jag tacksam för! Och vilken upplevelse det verkade ha varit, herregud. Så häftigt vad vi kan göra med yoga och meditation. Tror även det är nyttigt att rannsaka sig själv när man blir avis på något/någon – varför blir jag det? Vad kan jag göra åt det? Jag kom till en fin insikt efter att ha rannsakat min avundsjuka i denna situation och det är jag tacksam över.

Efter lunchen poddade jag tillsammans med Hamilton och sedan jobbade jag en stund. Jag har lite jobb att röja undan i mellandagarna så det blir ett par timmar om dagen fram till nyårsfirandet (varvat med att kolla på BodyguardNetflix, har ni sett den? Så spännande serie!).

Nu blir det matlagning, till middag idag blir det spaghetti med köttfärssås. Puss!

Jag och Jossan i Costa Rica 2016, tror att den här resan förändrade både min och Jossans relation till yoga – en av de bästa resorna jag gjort!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi